Infinity Ward opouštějí další vývojáři

Studio Infinity Ward se pomalinku, ale jistě hroutí jako domeček postavený z karet. Activision bude mít brzy další velké starosti, protože další zkušení vývojáři a zároveň autoři Call of Duty série se rozhodli vylétnout z hnízda a dá se říci i resignovat nebo dokonce následovat své dva šéfy, tedy Vince Zampellu a Jasona Westa. Ti totiž včera oficiálně založili studio Respawn Entertainment, které se přidalo k programu EA Partners – více čtěte zde.

Abychom byly konkrétní, tak Infinity Ward opustili čtyři zaměstnanci. Podle dostupných informací již dříve resignoval Todd Alderman, Francesco Gigliotti a dnes se k nim přidal veterán v programování John Shiring a designer Mackey McCandlish.

John Shiring na svém Twitteru napsal následující: "Po téměř šesti letech opouštím Infinity Ward. Jsem nesmírně hrdý na vše, co jsme dokázali."

Zahraniční kolegové si odchod čtyř velmi důležitých zaměstnanců Infinity Ward spojují se studiem Respawn Entertainment a všichni se shodují, že Todd Alderman, Francesco Gigliotti, John Shiring a Mackey McCandlish se velmi brzy připojí k Vinci Zampellovi a Jasonu Westovi. Jak to vidíte vy?

Zdroj: VG247

Diskuze (1) Další článek: Final Fight: Double Impact pro XBL a PSN

Témata článku: , , , , ,