Infinity Ward se vracejí

Studio Infinity Ward po chvílích nejistoty oznámilo, že hodlá zůstat pod křídly společnosti Activision. Navíc k tomu přidali i zprávu o úplně nové hře, kterou začínají tvořit.

Společnost Activision má za sebou dlouhé vyjednávání, ale konečně si mohou její zástupci oddechnout. Dohodli se totiž se svým studiem Infinity Ward, že nebudou následovat příkladu Microsoftu a Bungie, kdy se tvůrci série Halo osamostatnili. Infinity Ward, kteří vytvořili mimo jiné i poslední díl Call of Duty, tak zůstanou i nadále interním studiem a jejich díla bude distribuovat výhradně nově vzniklá společnost Activision Blizzard.

Při oznamování výsledků jednání však nezůstalo jen u této informace, navíc se přidalo i oznámení na čem to vlastně hodlají Infinity Ward dělat. Podle jejich slov mají za úkol vytvořit úplně novou herní značku, ale zatím neohlásili ani žánr této chystané hry. Podle předchozích děl studia se však dá očekávat, že se bude nejspíš jednat o nějakou střílečku, nejspíš tak polezou do zelí Ubisoftu a jejich sériím pod jménem Toma Clancyho. Můžeme však klidně být překvapeni něčím úplně jiným. O tvorbě vás samozřejmě budeme dále informovat.

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: Představena speciální edice Fable 2

Témata článku: , , ,