Info a obrázky k Back to the Future

Už příští měsíc vyjde první díl adventury Back to the Future, která vychází z kultovní filmové trilogie. Na hře pracují vývojáři z Telltale mající bohaté zkušenosti s epizodními hrami, když už mají na kontě mimo jiné 3 sezóny Sam a Max, Tales of Monkey Island či Wallace & Gromit. Herní Návrat do budoucnosti se dočká pěti epizod, které se budou odehrávat několik měsíců po událostech třetího filmu.

Back to the Future 02.jpg

I když pochopitelně bude přítomný Marty McFly i doktor Brown, hráč dostane pod kontrolu pouze Martyho. Emmet Brown je prý až „přílišná přírodní síla, aby mohl být kontrolován“. Chybět nemají tradiční prvky a místa, jako je DeLorean, doktorova laboratoř, centrum Hill Valley, radniční hodiny a další.

Back to the Future 01.jpg Back to the Future 03.jpg

Hra představuje klasickou adventuru s rozhovory, sbíráním a používáním předmětů, řešením hádanek atd., přičemž nemáme čekat přílišné kombinování předmětů mezi sebou. Back to the Future 04.jpgNa hře se podílí spolutvůrce filmů Bob Gale a Christopher Lloyd poskytne svůj hlas Emmetu Brownovi. Back to the Future vyjde prvně pro PC a Mac, později dorazí PS3 a iPad verze.

 

Zdroj: IGN
Dostupné pro: PC, X360, PS3, Wii, iPhone
Žánr: Adventury
Výrobce: Telltale Games
Začátek prodeje: prosinec 2010
Váš názor Další článek: Poptávka po Move je silná

Témata článku: , , , , , , , , , , ,