Info o Final Fantasy Versus XIII

Jak je to už dlouho, co jsme o Final Fantasy Versus XIII slyšeli poprvé? Téměř pět let. Je zvláštní, že Tetsuya Nomura, tvůrce hry, pořádně popsal herní mechanizmy až nyní, hlavně tedy možnosti in-game soubojů.

Jak bylo možné vidět v relativně dlouhém traileru z minulého týdne, bude se na obrazovce nacházet pole s několika příkazy - Magic, Item, Summon a Ex-Arts. Hlavní postava bude mimojiné jako příslušník královské linie oplývat i tajemnou mocí, kterou nikdo jiný disponovat nebude.

VIDEO: 3907 'Final Fantasy Versus XIII - trailer'

K sobě si budete moci přibřat několik společníků, maximálně však bude možné ovládat tři členy. Výběr postav bude široký, každá z nich bude navíc oplývat svými unikátními schopnostmi. Noctis, hlavní hrdina, bude jako jediný mít možnost používat všechny zbraně ve hře.

V případě střelných zbraní se bude možné přepnout do pohledu třetí osoby a zaměřovat slabá místa nepřátel. Řada přijde i na vozidla - budete moct řídit obrněné roboty a krást armádní automobily a tanky.

Na další novinky se můžeme těšit v červnu, kdy vypukne další ročník výstavy E3. Nomura také prozradil, že bychom si Versus mohli zahrát už v roce 2012.

Zdroj: Andriasang
Dostupné pro: PS3
Žánr: Akce, RPG
Výrobce: Square-Enix
Začátek prodeje: 2012
Diskuze (2) Další článek: FF XIII-2 se bude řídit kritikou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,