Informace o akčním RPG Sword of Mana na Game Boy Advance

Distribuční společnost CONQUEST entertainment zveřejnila prostřednictvím tiskové zprávy informace o připravovaném akčním RPG Sword of Mana, které si budou moci vychutnat majitelé kapesních zařízení Game Boy Advance již 18. března letošního roku. Pokud se chcete o tomto titulu dozvědět více, neváhejte a přečtěte si přiloženou tiskovou zprávu:

V této akční hře autoři fantazií opravdu nešetřili. Dobrodružství, ve kterém se strhne nelítostná bitva, vypráví o cestě dvou mladíků, kteří mají za úkol zachránit zemi před ničivou mocí Pána temnot a nedopustit, aby získal sílu ze stromu "mana".

   

Sword of Mana představuje podmanivý příběh, který se odehrává ve světě fantazie. Vypráví o síle, ze které pochází vše živé, o energii, kterou všem dává bohyně Mana a která  má pomoci zachránit zemi. Aby se zázračná síla nedostala do nepravých rukou, uzavře Mana všechnu zázračnou sílu do stromu, ve který se sama promění.

Pán temnot se ale  snaží získat kouzelnou sílu pro sebe a ohrožuje tak  celou zemi. Hráč má za úkol bojovat proti nepříteli a zachránit tak ohroženou říši. Má možnost vybrat si buď mužskou nebo ženskou postavu a přenést se do světa Mana, kde na něj čekají dvě velká dobrodružství. Tato hra okouzlí i nejnáročnější hráče také zajímavými dialogy a dokonalými flashbacky.
Je úžasná pro jednoho hráče, ale velmi zábavná i pro více hráčů. O svoji hru se můžete rozdělit s kamarády propojením všech GBA pomocí kabelu GBA Link Cable. Ostatní hráči se tak budou moci zúčastnit hry a pomoci Vám zdolat nepřítele v případě, že použije některý ze svých specielních útoků.

   

Vydat se na tuhle cestu je pěkně nebezpečný podnik. Pán temnot páchá nejhrůznější zločiny a nešetří nikoho. Proto musíte být stále ve střehu, vyzbrojeni těmi nejúčinnějšími zbraněmi. Kupujte a prodávejte v obchodech nové prostředky. Budete-li na své cestě úspěšní, získáte body, které můžete použít na získání nového povolání. Můžete se stát válečníkem, mnichem, kouzelníkem, mudrcem a dokonce i zlodějem.Tato hra je první plná Final Fantasy RPG verze na GBA.

Hra Sword of Mana na GBA bude v Evropě uvedena na trh 18. března 2004 a její cena je stanovena na: 1.999,- Kč.

   

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: SWAT: Urban Justice zrušeno?

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,