Informace o titulu CodeRed

V záplavě akčních her, zvláště pak čistokrevných stříleček, se nám kromě osvědčených sérií čas od času představí i na herním poli zcela nový, ale o to v mnoha směrech zajímavější titul. Aspirovat na podobnou pomyslnou pozici hodlají bezpochyby autoři ze společnosti COR Entertainment se svým projektem CodeRed, který by se měl na obrazovkách našich počítačů objevit v průběhu příštího roku. A o co půjde? To si povíme právě nyní.

Jak jsem již zmínil, titul CodeRed se zařadí do kategorie chladných, krví nepřátel potřísněných stříleček. Autoři při tvorbě grafického kabátu vsadili na již trochu obstarožní engine Quake II, který si však znatelně upravili k obrazu svému. Doufejme, že provedené změny jsou takového rázu, aby i po stránce grafické mohl jejich počin konkurovat i těm nejpovolanějším soupeřům. Dočkat bychom se měli celkem tří různých kampaní s celkovým počtem zhruba jedné třicítky misí, což je číslo ve skrze přijatelné. Samotný hráč se ocitne v roce 1999, zřejmě však v alternativní realitě - čelit totiž nebudete jen lidským protivníkům, ale také robotům a mimozemšťanům.

K dispozici vám bude dáno celkem devět různorodých zbraní, vhodných pro využití ve všemožných situacích. Co více, dočkat bychom se měli i několika RPG prvků - propojení RPG a FPS titulů jsme se ještě v pravé podobě nedočkali, uvidíme, s čím bude chtít zaskórovat titul CodeRed.

Související informace (CodeRed):
Homepage hry: http://www.planetquake.com/cor/codered/index.html
Výrobce hry: COR Entertainment
Distributor hry: COR Entertainment
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: rok 2003

Zdroj: Gamer`s Hell

Váš názor Další článek: Nové video z Rise of Nations

Témata článku: , , ,