Informace o World of Warcraft patchi verze 4.3

Blizzard si pro své fanoušky připravil řadu vylepšení a novinek.

Blizzard se rozpovídal o chystaném patchi pro World of Warcraft, jenž by měl být na Public Test Realmu k dispozici během několika následujících týdnů. A co že tedy patch s pořadovým číslem 4.3 přinese? Je toho dost.

Největších změn se dočká závěrečný souboj s Deathwingem, který bude mnohem monumentálnější a epičtější. Drak samotný bude o dost tužší, budete muset nejprve odcestovat do budoucnosti, potom se vrátit do minulosti a nakonec jej za pomoci Thralla a jiných NPC postav porazit u Maelstormu.

VIDEO: 4300 'World of Warcraft Cataclysm - Rise of the Zandalari'

Tvůrci vedle toho představí systém pojmenovaný Transmogrification, díky nemuž si budete moci do jisté míry změnit vzhled výstroje, aniž by se změnily její statistiky. Také bude k dispozici Void Bank, alternativní uložiště nalezených věcí, které však odstraní všechny enchantmenty, gemy a jméno tvůrce.

Pomocí funkce Raid Finder bude moci rychle a snadno zformovat raid partu, ovšem s několika omezeními. Za prvé, budete moci vytvořit pouze 25 člennou skupinu, a za druhé, takový raid se bude odehrávat na nižším stupni obtížnosti a tudíž v něm najdete pouze předměty horší kvality.

Zdroj: TZ
Dostupné pro: PC
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: Blizzard Entertainment | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 7. prosince 2010
Diskuze (5) Další článek: TGS s rekordní návštěvností

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,