Inlogic představil Felix The Devil

Slovenské vývojářské studio mobilních her Inlogic software nám poskytlo tiskovou zprávu o plošinovce Felix The Devil pro mobilní telefony:
 
Inlogic software, nezávislý evropský vývojář mobilních her dnes ohlásil novou hru "Felix The Devil". Hráč se ocitá v kůži malého, dobrého čertíka Felixe, s kterým v 19. levelech zažívá nesčetné dobrodružství při útěku z pekla. Na svojí cestě Felix prochází dvěma rozličnými lokalitami: hra začíná v temné pekelné věznici, do které ho uvrhnul zlý ďábel Hellion, později bojuje v samotné ďáblově jeskyni. Během svojí cesty Felix potkává spousty nástrah v podobě pastí, obyvatel pekla ale i mnohých logických nástrah.

Hra dostala skvělou grafiku, podpořenou kvalitní hudbou a zvukovými efekty. "Jsme velmi hrdí na Felixe, hra má velmi podařenou grafiku a podle reakcí hráčů ještě lepší hratelnost" říká Aleš Milan - CEO firmy Inlogic Software s.r.o.
 
Hra obsahuje:
18 rozmanitých levelů + finální level
9 speciálních nepřátel
Detailní pixel grafika
Hudba a zvukové efekty
Top score
Vibrace

Jazykové mutace:
anglická, německá, francouzská, španělská, slovenská, česká

  

  

Doupě komentuje: Již svým vzhledem hra připomíná stařičkou plošinovku Littil Divil, která byla úžasně zábavná. Pokud se čert Felix vyrovná této konkurenci, tak se máme na co těšit.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Pozor na prázdninovou herní zátěž

Témata článku: , , ,