Inovativní strategie Greed Corp

Společnost W!Games chystá na první čtvrtletí letošního roku zajímavou a pravděpodobně i inovativní strategii s názvem Greed Corp. Ve hře se octnete v bohatém fiktivním světě, který je inspirován průmyslovou revolucí. Továrny vypouštějí více a více chemikálií a příroda začíná pociťovat destrukční účinky na životním prostředí.

Na začátku hry si budete moci vybrat kampaň za jednu ze čtyř různorodých frakcí, u které se budete starat o výstavbu nových základen, výrobu nejrůznějších bojových vozidel, hájit zájmy, poslouchat rozkazy a samozřejmě bránit území před nepřátelskými jednotkami.

GreedCorp_screenshot_1.jpg GreedCorp_screenshot_2.jpg
GreedCorp_screenshot_4.jpg GreedCorp_screenshot_5.jpg

Okolí budete moci využít nejen k těžbě nejrůznějších surovin, ale také k obraně. Sice nevím přesně, jak to bude možné, ale tvůrci tvrdí, že velmi jednoduše půjde zpustošit přírodu nebo například vytvořit obrovský kráter.

Greed Corp nabídne komplexní kampaň pro jednoho hráče s 24 misemi a možností jednorázových 20 minutových bitev. Samozřejmostí je také multiplayer, jenž bude obsahovat 36 map pro 2 až 4 hráče.

VIDEO: 2570 'Greed Corp - trailer'

Greed Corp se chystá pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Zatím W!Games neplánuje hru prodávat na pultech obchodů a v e-shopech. Proto sledujte Steam, Xbox Live Marketplace či PSN.

GreedCorp_screenshot_3.jpg GreedCorp_screenshot_6.jpg

 

Zdroj: TZ

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Strategie
Výrobce: W!Games
Začátek prodeje: Q1 2010
Diskuze (1) Další článek: Detaily o českém Aliens vs. Predator

Témata článku: , , , , , ,