Insomniac Games oznámili dva nové tituly pro Oculus Rift

Tvorba her je náročná věc. Někdo je rád, že vytvoří jednu ročně. Pak jsou tu ale studia, která chrlí jeden titul za druhým, jako například Insomniac Games. Momentálně simultánně vyvíjejí pět her, jež letos vyjdou na konzole, PC a VR. Dvě nové pro VR si představíme.

První se jmenuje Feral Rites. Hráč se ocitne na opuštěném ostrově, na kterém bude prozkoumávat jeho prostředí – od džungle po starodávné chrámy. Mezitím si bude trénovat schopnost přeměnit se v divoké zvíře/bestii. Níže můžete vidět trailer a první screenshoty. Hra je plánována na podzim letošního roku a hráči si ji budou moct vyzkoušet již na E3.

Galerie

1_1.jpg2_2.jpg3_3.jpg4_4.jpg

Dalším titulem je The Unspoken. Tentokrát se hráč ponoří do světa magie a kouzelných soubojů. Bude moct manipulovat se svým okolím, přivolávat nemrtvá monstra a stoupat v řebříčku nejlepších magických bojovníků. Hra by měla vyjít v listopadu 2016 a také bude dostupná k vyzkoušení na letošní E3.

Galerie

11.jpg22.jpg33.jpg44.jpg

Studio samozřejmě pracuje i na dříve oznámených hrách. Edge of Nowhere vyjde na Oculus Rift 6. června. Cena zatím není známa. Song of the Deep vyjde měsíc poté, 12. července.

edge_of_nowhere_x.JPGsotd_main.jpg

Váš názor Další článek: Tvůrci ze Supergiant Games představují svoji novou hru Pyre

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,