Insomniac Games, tvůrci Ratcheta & Clanka, se pouští do multiplayerového projektu

V jednom z největších first-party studií PlayStationu nelení a po vydání jednoho hitu se hned pouští do práce na novém projektu.

Není to zase tak dávno, co se studiu Insomniac Games podařilo zdárně vydat Ratchet & Clank: A Rift Apart. Stejně jako v případě Spider-Mana, na kterém dělali před tím, to byl velký úspěch. Nyní skrz svůj účet na Twitteru studio oznámilo, že nabírá zaměstnance na nový projekt. Je to ale něco jiného, než by fanoušci mohli zprvu čekat.

Toto studio se dlouhá léta soustředilo na tvorbu singleplayerových příběhovek. Tentokrát ale více zabrousí do multiplayeru. Samozřejmě rovnou neoznámili o jakou značku se bude jednat. Mají jich ale v zásobě dost, u kterých bychom si novinku pro více hráčů dokázali představit. Kromě výše zmíněného Ratcheta a Spider-Mana mají ve svém portfoliu také sérii stříleček Resistance nebo odlehčenou akci Sunset Overdrive. A možná, že si pro tento projekt připravili zbrusu novou IP.

Není ale jisté, jestli tento projekt bude samostatným titulem. Také to může znamenat, že jejich novinka bude kromě kampaně pro jednoho hráče obsahovat i multiplayer. Na podrobnosti z oficiálních zdrojů každopádně budeme asi čekat ještě dlouho vzhledem k tomu, že je projekt teprve ve fázi nabírání zaměstnanců.

Váš názor Další článek: Nejnovější Windows 11 byl stvořen pro hráče, tvrdí Microsoft

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,