Insomniac si pevně věří

Jak jistě víte, Insomniac je firma, stojící za takovými počiny, jako je Spyro the Dragon, Ratchet & Clank nebo Resistance. Všechno to byly úspěšné tituly, které se do jisté míry dočkaly chvály i u kritiků, nicméně se svou další multiplatformní hrou pod záštitou EA nehodlají polevit.

Ještě se neví, o co přesně půjde, ovšem Insomniac se dušuje faktem, že prolomí ledovce a že už nyní oplývají opravdu skvělými nápady. O jeho vývoj se postará nové oddělení, umístěné v Los Angeles v Burbanku. Sice se ještě musejí oklepat, mají však plnou důvěru.

"Dělají, co dělá Insomniac," řekl David DeMartini, partner EA. "Insomniac dělá opravdu super kvalitní zážitky, které zákazníci milují, a udělají to znovu. Zkoušejí, co se týče hratelnosti, nové zajímavě věci, ale zase nebudu přehánět a říkat 'Jo, bude to 4D'."

"Insomniac frekventovaně nastavuje laťku na Metacritic na devadesátce. Myslím, že ji překonají. Jde opravdu o originální nápad, který se prozatím vyvíjí skvěle. Pevně věřím, že se jim to povede. Myslím, že se brzy dočkáme nějaké ukázky, přeci jen už ve vývoji projektu hodně pokročili."

Zdroj: Eurogamer
Váš názor Další článek: 3rd Birthday prý není erotický záměrně

Témata článku: , , ,