Invex 2006 aneb proč se vydat (nejen za Doupětem) do Brna

Největší počítačový a herní svátek u nás. Má cenu jej letos navštívit? Co se zde bude prezentovat, co se bude hrát? Co nabídne velká Doupě show? I to se dozvíte v malé pozvánce na veletrhy Invex-Digitex, konané příští týden na brněnském výstavišti.

A je to tady! V České republice se koná další sjezd (nejen) herních nadšenců Invex-Digitex, který je i letošní rok velice nabitý. Uznávaný mezinárodní veletrh se bude jako vždy rozprostírat na území brněnského výstaviště, a to ve dnech 9. až 13. října. Již tradičně budou první dva dny (pondělí, úterý) upřednostněny náruživým novinářům, jež za svoji návštěvu zaplatí 500 Kč. Zbylé dny ocení především široká veřejnost, nejen díky příznivým cenám (200 Kč), ale také kvůli nejrůznějším akcím. Po finanční stránce se očividně nic nemění.

Dychtivé hráče bude určitě nejvíce zajímat, kde se skrývají jejich vysněné herní tituly a vše, co s nimi má aspoň trochu něco společného. Games & Game HW se nachází v pavilonu D a C. Zatímco první pavilon je zaměřen spíše výstavně a nově také oživen prezentací herních vývojářů (o tom níže), ve druhém budou k vidění profesionální čeští hráči, kteří se spolu střetnou ve čtrnácti nejoblíbenějších multiplayerových hrách. Na své si určitě přijdou milovníci rychlých akcí a fanoušci sportovního klání. Mimo jiné si budeme moci v „déčku“ osahat a vyzkoušet nejvýkonnější počítač v České republice, který je vybaven procesorem Intel Core 2 Extreme.

Další útok Doupěte!

V minulém roce byla pro návštěvníky stánku Doupěte připravena velkolepá show plná herních trailerů, dárečků a zajímavých soutěží o hodnotné ceny, které jste si parádně užívali. Ani letos nezůstanete bez originální věci. A kde nás najdete? V pavilonu D, ve kterém se uskuteční doprovodný diskusní projekt Digitex Developer Point, jehož mediálním partnerem je právě časopis Doupě. K vidění bude celá řada atraktivních prezentací odborníků z branže (Bohemia Interactive a.s., Altar Games, One-eyed child studios a PodVlivem software), přičemž chybět nebudou ani nejnovější herní tituly a přímé diskuze s hráči. Celý projekt (poběží ve dnech 11.10. až 12.10) organizují společně Veletrhy Brno, a.s. a česká asociace herních vývojářů IDEA GAMES. Sponzorem projektu je firma JRC, která všechny návštěvníky srdečně zve.

Invexová prezentace Doupěte v kostce

  • Pavilon D, stánek č. 6
  • Soutěže o desítky herních cen
  • Xbox 360 - zahrajte si na konzoli nové generace!
  • Pobavte se netradičními hříčkami, u nichž nepotřebujete ovladač
  • Pořidte si starší čísla Doupěte, která vám ještě chybí (za úžasných 29 Kč včetně DVD)
  • Předplaťte si Doupě za bezkonkurenční cenu!
  • Potěšte se spolu s námi pohledem na nejočekávanější hry následujících měsíců
  • Redakce se dostaví v plném počtu, přijďte i vy!

 

U stánku Doupěte redaktoři představí největší hity posledních měsíců, přičemž chybět nebudou ani ukázky nastupující konzole nové generace i dalších platforem. Samozřejmostí je řada atraktivních diváckých soutěží, které máte všichni tak moc rádi. Hlavně se ale bude samozřejmě hrát! K dispozici budou herní konzole PS2 a Xbox 360 a spousta her i titulů, které mnohdy uvidíte poprvé v životě! Pokud jste někdy opomenuli nákup papírového časopisu Doupě, všechny starší čísla si budete moct zakoupit přímo na místě za příjemných 29Kč. A to ještě nebyla řeč o bezkonkurenční nabídce předplatného. Partnerem celé show je společnost CD Projekt.

Něco navíc…

Digitex je výstava, která v sobě koncentruje nabídku spotřební elektroniky a digitální zábavy primárně určenou pro širokou veřejnost, a tak si budete moci prohlédnout i další produkty spotřební elektroniky, od mobilů po moderní domácí kina. Součástí obýváku by se však rády staly i konzole nové generace. Xbox 360 je jasnou záležitostí, ale šušká se i o možnosti premiéry Nintendo Wii s revolučním ovladačem, jehož pohyby jsou přenášeny přímo do hry. Zahrát bychom si tak mohli všelijaké bojové a sportovní hry, přičemž by šlo o vůbec první veřejné představení této hračky. K odzkoušení budou handheldy Nintendo DS Lite, k nimž bude k dispozici široká paleta nejrůznějších her jako například Big Brain Academy nebo New Super Mario Bros.

Očividně i letošek nabídne zajímavé věci, které by si nikdo neměl nechat ujít. Ani my nezůstaneme doma a přineseme vám nejzajímavější události prostřednictvím pestrých článků. Plánek a prakticky veškeré informace naleznete na oficiálních stránkách veletrhu.

Váš názor Další článek: Galerie: Runaway 2

Témata článku: , , , , , , ,