Inzeráty od Sony potvrzují další God of War, vyjde na příští generaci

Pokračování God of War bylo prakticky jisté hned ve chvíli, kdy hra vyšla. Teď se nám neoficiálně potvrdilo, že už se na něm pracuje.

Vývojářské studio Santa Monica, které spadá pod Sony ve svých nových inzerátech hledá čerstvou sílu hned pro několik pracovních pozic, které vyžadují, aby kandidáti znali jejich předchozí práci a především potom God of War z roku 2018. 

Santa Monica hledá designery bojového systému či výpravy. Velmi důležitá je prý především znalost nespecifikované předchozí hry. Pozice designera soubojů navíc má velmi specifický požadavek na první díl seversky zasazeného God of War a schopnost hovořit o jeho systému. Navíc se objevuje i prvek, že výhodou je zkušenost s prací na next-genu, takže můžeme skoro s jistotou říci, že půjde o hru pro pátý PlayStation. 

Můžeme tak už pomalu počítat s tím, že God of War 2 dorazí na naše PlayStationy příští generace a nezbývá než doufat, že nám přinese podobně úžasný zážitek, jako v případě prvního dílu nového startu série, který uchvátil hráče po celém světě, získal ocenění za hru roku a prodal přes deset milionů kopií. Co takhle launch titul?

Diskuze (1) Další článek: Spekulace se nepotvrdily, NHL 20 na PC nezamíří a nedostane nový engine

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,