I.O.T.W.C.L.T.M.B. – další klon Moorhuhnu

Téma Moorhuhn ve freewareových hrách se zdá býti věčné – no posuďte sami, kolik her na toto téma již vzniklo. Jsou jich desítky, možná stovky. Jak je ale vidět, stále se mezi hráči těší velké oblibě. Důkazem toho byť dnešní plná hra s trochu nejasným či možná tajemným názvem. Takže zas a znova: nabijte si brokovnici, je tu pár slepiček, které vlétly do vaší zahrádky…
Invasion Of The Weird Chicken Like Thinga Ma Bobbers (I.O.T.W.C.L.T.M.B.) je další z klonů nesmrtelného Moorhuhnu. Budete to ale klon do slova a do písmene – nebudeme tu zabíjet upíry, krtky, mouchy ani jinou podobnou havěť, ale právě slepice.

Hned první okno, které ve hře uvidíte je varování, že hra obsahuje až nadměrné množství krve, a tak slabší povahy (či malé děti) by neměly hru hrát, protože by na nich mohla zanechat trvalé psychické (a fyzické) následky. A v tom musím s autory souhlasit – ve hře tečou opravdu hektolitry krve z bezbranných slepiček. A je to venku – to zase budou ochranáři brebtat:-).

Invasion Of The Weird Chicken Like Thinga Ma BobbersInvasion Of The Weird Chicken Like Thinga Ma Bobbers

Dále už následuje menu. Zde máme různá nastavení a informace o hře apod. Zvolíme si obtížnost, ty tu máme celkem tři – EASY, MEDIUM, HARD. Jejich význam snad ani nemusím překládat a bude každému, kdo se kolem her pohybuje, jasný. Zpočátku vám doporučuji začít s nejlehčí obtížností, protože na nejtěžší to nezvládne i ten nejlepší střelec. Pustíme se tedy do hry.

Zde na vás hned začne vylétávat mnoho slepic a vy je musíte pochopitelně ničit. Vaše zbraň je na ně až moc účinná a dělá ze hry doslova jatka. Nábojů máte neomezeně a hra končí v okamžiku, kdy odpálíte jakési tři atomové bomby. Ty máte symbolizovány při levém okraji obrazovky. Za zabití určitého počtu slepic se vám zvyšují procenta nutná k jejich odpálení. Jakmile dosáhnete sta procent, rozbliká se vám nápis „NUKE READY“ a můžete odpalovat. Pokud se stane, že vaší bystré mušce unikne více jak 50 slepic, hra končí. Zdoláte-li hru na nejvyšší obtížnost, můžete se zapsat na domovskou stránku hry a porovnat si tak výsledky s ostatními hráči.

I.O.T.W.C.L.T.M.B je hrou průměrnou, nic nového, co jsme neměli možnost vidět. Grafika je odpovídající stylu hry a dá se říci, že je poměrně kvalitní. Sice není asi o grafice na místě mluvit, když jí je ve této hře (a dalších jím podobných) minimum. Jde tu hlavně o akci. Chcete-li se odreagovat, určitě hru doporučuji.

Download (1,4 MB) zde, VypalCD zde.

Váš názor Další článek: Tymotheus – něco pro ty nejmenší

Témata článku: , , ,