Iron Man dostane vlastní akční adventuru. Pracuje na ní studio Motive spadající pod Electronic Arts

Marvel propůjčuje licenci na jednoho ze svých hrdinů dalšímu studiu.

Na nedávné prezentaci Disney a Marvelu se železný muž sice ke slovu nedostal, ale věnuje se mu samostatné oznámení. Marvel Games spolupracuje se studiem Motive na příběhové akční adventuře s Iron Manem v hlavní roli. Vývoj je podle tiskové zprávy teprve v rané fázi, takže si na výsledek pravděpodobně počkáme ještě několik let. Potvrzuje se tím ale jedna ze spekulací, které v posledních měsících kolovaly po internetu.

Další taková se týká také EA. V některém z jeho studií má vznikat ještě jedna superhrdinská hra, ve které si má hlavní roli střihnout Black Panther. Ochránce Wakandy se tak nejspíš neobjeví jen v připravované novince od Skydance New Media, kde bude spolupracovat s kapitánem Amerikou. 

V Iron Manově hře chtějí zachytit komplexnost, charisma a geniální mysl Tonyho Starka. Stejně jako třeba u herních Strážců galaxie můžeme očekávat zbrusu nový příběh, který se neobjevil ve filmech ani komiksech. Se Strážci má společného také producenta, kterým je Olivier Proulx. Marvel jim prý nechává naprostou volnost, takže jsme zvědavi, co nakonec vymyslí.

Jak správně poznamenávají fanoušci, tak systém létání ve stylu Iron Mana už mají v EA vesměs hotový. Byl to jeden z kladů dnes už zapomenutého Anthemu od BioWare. Motive jako takové toho za sebou ale zatím moc nemá. Zahráli jsme si od něj jen Star Wars Battlefront II a Squadrons. V přípravě je také remake Dead Space, který má vyjít začátkem příštího roku. Za nás je ale Iron Man rozhodně očekávanější záležitostí.

Zdroj: Marvel

Váš názor Další článek: Naše domněnky byly správné. Nová revize PlayStationu 5 opravdu používá jiný čip

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,