Jak by asi vypadal Half-life 3? Vyzkoušejte si fanouškovské demo

Half-Life opět ožívá. A když jsou šikovní fanoušci, nepotřebujete k tomu ani Gabea.

Half-Life si i přes dlouhodobý stav hibernace drží obrovskou základu fanoušků, kteří by si přáli vidět třetí díl sci-fi střílečky, která svého času působila nevídaný rozruch v herním světě. Jsme ale už ve druhém desetiletí čekání a trojka stále nikde. Jeden z fanoušků už měl zřejmě čekání dost a prostě si nový díl vytvořil sám. Teď si můžete zkusit alespoň demoverzi jeho projektu.

Novinka z rukou Denyse Almarala je tvořená v Unreal Enginu a využívá pouze možnosti, které jsou dostupné zdarma. I tak ale vypadá demo velmi slušně a dostalo se mu obrovské pozornosti ze strany hráčů. Žádné obrovské možnosti nečekejte. Všechno se odehrává v maličké oblasti, cesta je dost přímočará. Můžete se ale těšit na to, že si podržíte v ruce páčidlo a budete moci po mapě poskakovat dle libosti.

Chybí však zvuk a také jakákoliv možnost někoho vzít páčidlem po hlavě, protože nenarazíte na jediného nepřítele. Jde tak o opravdu malou ochutnávku, která ale připomíná, že Half-Life 3 by chtěli vidět skoro všichni hráči světa. Proč jinak by tento kousek vývojářské práce bez soubojů a zvuku stahovalo takové množství lidí.

Váš názor Další článek: ANNO 1800: na začátku století páry (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,