Jak je to s konzolovým MMO od Turbine?

Když Craig Alexander v září minulého roku prozradil, že jeho studio, Turbine, již víc jak rok a půl chystá konzolové MMO (tehdy se spekulovalo, že se objeví na X360 a PS3 s možným pozdějším rozšířením na Wii), asi nikdo netušil, že to bude na další téměř rok poslední zpráva o celém projektu.

Teprve během včerejšího podvečera se o tajemné hře začalo zase mluvit, když vedení menšího tvůrčího celku, Twisted Pixel, prozradilo, že se drobnou měrou podílelo na vývoji. "Pořád je to ještě tajemství, ale právě jsme dokončili práci na konzolovém MMO studia Turbine."

"Pokud se ale o titulu budete chtít dozvědět něco bližšího, musíte si počkat na vyjádření Turbine. Neradi bychom jim zkazili chystané překvapení. Vážně nás práce na tomto projektu bavila a jsme pyšní na to, co jsme dokázali. Už se nemůžeme dočkat až si hru zahrajeme."

To my taky ne a upřímně doufáme, že se v dohledné době dočkáme hlavně oficiálního ohlášení, když už ne konkrétního data vydání, nebo traileru. Po téměř dvou a půl letech vývoje by snad tvůrci už mohli mít co ukázat.

Zdroj: Twisted Pixel

Váš názor Další článek: Konec AC: Brotherhood nás prý naláká na další díl

Témata článku: , ,