Jak nalákat na PS3?

Společnost Sony vydala zajímavou reklamu na svoji chystanou konzoli PS3. Pokud čekáte ukázku akčnosti tohoto přístroje, budete možná lehce překvapeni. Namísto toho přichází důvod k zamyšlení.

  

I přes problémy, které zdržely vývoj konzole PS3, byla nedávno vydána evropská verze reklamy na tento herní stroj. Namísto akční přehlídky titulů, jež jsou pro PS3 chystány, se upoutávka zamýšlí nad způsobem hraní. Na příkladu boxera srovnává ostatní konzole s tréninkem, jakýmsi boxovacím pytlem, u nějž můžete plně předvídat reakce na vaše podněty. Zato PS3 by měla být natolik přizpůsobivá, že ve srovnání se svými rivaly bude vypadat spíše jako živý protivník. Pokud chcete, můžete reklamu shlédnout sami, vyžaduje však jistou úroveň znalostí anglického jazyka. A pokud prahnete po akčních scénách, budete nakonec uspokojeni i vy, když narazíte na ukázky her.

Download (reklama, 25 MB): Doupě

Download (reklama HD, 80 MB): Doupě

Petr Kolář komentuje: Nejsem sice žádným odborníkem na reklamy, ale tato upoutávka mne zaujala. Je sice pravda, že vzhledem k cílovému určení na Evropu, kde pomalu každý stát mluví jiným jazykem, je anglická verze spíše nevýhodou. Musím však říci, že reklama vybízí k zamyšlení a pokud se podaří Sony aspoň zčásti splnit své sliby, máme se na co těšit. Bohužel až v březnu příštího roku.

Zdroj: Gametrailers

Diskuze (20) Další článek: Fenomén: Final Fantasy – Průvodce po světě, 2. část

Témata článku: , , , ,