Jak si vede první epizoda Batman: The Telltale Series v zahraničních médiích?

Telltale Games už dnes působí spíše jako dobře šlapající továrna na takzvané moderní adventury, než parta nadšených vývojářů. Od dob zjevení v podobě The Walking Dead uběhl nějaký ten čas a studio produkuje jeden titul za druhým. Dospěli s jejich posledním výplodem k dlouho proklamované únavě materiálu?

Zbrusu nový herní seriál s temným rytířem v hlavní roli na zahraniční kritiky zatím působí jako fungující směs prověřených ingrediencí. Tentokrát Telltale navíc přišlo se zajímavým pojetí titulní postavy, kterou si užijete na jednu stranu jako slavného detektiva Batmana a na druhou jako politicky angažovaného Bruce Wayna. Balancování mezi oběma světy je prý rozehráno s nebývalou bravurou a od příštích epizod můžeme čekat velké věci. Na co si novináři stěžují, jsou drhnoucí dialogy se spoustou zbytečného balastu a popisování děje.

Bruce_Selina_1920x1080.0 (1).jpg

Batman: The Telltale Series jako první z titulů obsahuje funkci Crowd Play. Díky ní se mohou na velkých rozhodnutích podílet i diváci, kteří právě sledují probíhající stream svého oblíbeného let’s playera. Tímto způsobem se chtějí tvůrci svést na vlně tohoto nezanedbatelného trendu naší doby. Zda jim to pomůže k větším prodejům, je však otázka jiná.

Odkazy na recenze největších zahraničních videoherních webů níže:

Váš názor Další článek: Sniper Ghost Warrior 3 se odhaluje v novém traileru a galerii

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,