Jaká bude letošní E3? Čtěte velký přehled Doupěte

Již zítra začíná v Los Angeles asi největší událost roku pro všechny herní vývojáře, distributory, managery... A samozřejmě také hráče. Co že se bude dít? Samozřejmě jde o výstavu všeho, co s herním průmyslem souvisí - o Electronic Entertainment Expo (E3). V následujícím článku se dozvíte, co můžeme v následujících dnech čekat a na co se těšit.

Každý, kdo v herním průmyslu něco znamená, dnes rozhodně nesedí doma v kruhu rodinném, nahřívajíce se v teple krbu domácího. Každý, kdo v herním průmyslu něco znamená, se dnes nadšeně potí v hlavním městě Kalifornie, v Los Angeles, na tamním výstavišti. On totiž každý, kdo v herním průmyslu něco znamená, je na E3, kde předvádí, prohlíží, očumuje, domlouvá, smlouvá, přednáší, poslouchá - nebo prostě dělá cokoliv, co se jen dá na takovéto události dělat.

Stejně jako loni a kdykoliv před tím, i letos bude na Electronic Entertainment Expo (E3) k vidění to nejnovější a nejočekávanější, co herní průmysl může nabídnout. Každá vývojářská či distribuční společnost již několik měsíců svou "strategii" směřovala k E3; buď vytrubovala do světa, co nového tam předvede, jaké tituly představí nebo uvede na trh - nebo naopak usilovně tajila, co dělá, o všem mlčela a na veškeré zvědavé dotazy měla připravené dvě možné odpovědi: "No comment" a "Počkejte na E3".

Jaké pecky budou letos na E3?

Na následujícíh řádcích máte přehled nejočekávanějších titulů, které se letos na E3 objeví, doplněné o jejich stručnou charakteristiku. Ale za informace ručí leda tak Harvardská investiční a.s. - protože u mnoha z nich až následující dny ukáží, co bylo pravdy na tiskových prohlášeních a nakolik realistické byly oficiální screenshoty.

Area 51
Microsoft předělal starou arkádovou klasiku do atmosférického FPS. Budete si moci vybrat ze 3 hratelných postav a poté se vydat pátrat po tajemstvích této tajné (a ostře střežené) vojenské základny v nevadské poušti.

  

Black and White 2
Black and White byla božská hra, kterou vychválili snad všichni, kdo o ní psali. Její další pokračování ale vypadá snad ještě božštěji než její předchůdce. Jen stěží byste mezi tituly, které budou na E3, hledali nějaký s lepší grafikou. Jak to bude s hratelností a co přinese druhý díl nového, to se však můžeme jen dohadovat, protože na hře se stále intenzivně pracuje - měla by vyjít v říjnu letošního roku.

  

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Tahle hra na motivy díla H.P.Lovecrafta je fanoušky již dlouho očekávána. A tím dlouho myslím opravdu dlouho - vždyť se na ní pracuje již dobrých pět let a datum vydání bylo stále znovu a znovu odkládáno. Letos to ale vypadá docela nadějně - tak že by konečně?

  

Final Fantasy VII: Advent Children
Jak již jistě víte, připravované pokračování sedmého dílu japonské ságy Final Fantasy (FF VII: Advent Children) nebude zpracováno jako počítačová či konzolová hra, ale dočkáme se zhruba hodinového filmu ve vylepšeném grafickém enginu podobného např. filmové "Final Fantasy: Esence života" nebo "FINAL Flight Of Osiris" z Animatrixu.

  

Final Fantasy XII
Všemi fanoušky japonských RPG očekávané pokračování legendární série. Její japonská premiéra ale byla přeložena z tohoto léta až na období mezi letošní zimou a příštím létem. Prý aby byla ještě lepší - až úplně nejvíc nejlepší.

  

Halo 2
Pokud sledujete pozorně herní scénu, nemohly vám uniknout zprávy o připravováném druhém díle veleúspěšné hry (pro majitele Xboxu určitě), kterou HALO bezpochyby je. Druhého pokračování se dočkáme podle oficiálních zpráv tvůrčího studia Bungie již na podzim letošního roku, kdy se opět na televizních obrazovkách rozpoutá grafický skvost.

  

Killzone
Pro většinu PC hráčů takřka neznámá, konzolisty však hýčkaná týmová 3D akce KILLZONE je momentálně jednou z nejočekávanějších záležitostí pro PlayStation 2. Příběh KILLZONE je zasazen do nedaleké budoucnosti, ve které propukne meziplanetární občanská válka. Lidé, kteří stačili osídlit některé přilehlé soustavy, se pustí sami do sebe. Militaristická frakce známá jako Helghast se rozhodne skoncovat s loajalitou k Zemi a bojuje proti těm, kteří tak neučinili. Ačkoliv to na první pohled vypadá jako science fiction, hra se způsobem boje spíše blíží konci 20. století - k dispozici bude na 21 různých zbraní a 26 singleplayerových levelů. Emzáky tady ale nepotkáte.

  

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Middle-Earth Online patří mezi nejočekávanější online hry nadcházejících měsíců. Nabídne známý svět plný skvělých legend a mýtů, nesmrtelný konflikt Dobra a Zla a v pozadí také boj o Prsten. Ve hře se budete moci stát člověkem, elfem, trpaslíkem či hobitem a zúčastnit se známého konfliktu v roli obyčejného obyvatele Středozemě. A to je pro zaryté tolkienofily více než pádným důvodem, aby začali uvažovat o vstupu do světa onlinovek.

  

Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Již v tomto roce bychom se měli dočkat třetího pokračování vynikající špionážní řady Metal Gear Solid. Nový díl, vyvíjený exkluzivně pro konzoli PlayStation 2, bude znám pod celým názvem Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Dočkáme se akčněji orientovaného stylu než v jeho předchůdcích a ocitneme se převážně v prostředí venkovních lokací.

  

Mortal Kombat: Deception
Pokud se na nový díl série mortal Kombat podíváme objektivně, přináší jen jednu zajímavou věc, která ale opravdu stojí za pozornost - on-line hraní. Ne, nekamenujte mě. Až odsud všichni herní vývojáři (včetně špiček v tomto oboru - společností Sega a NAMCO) tvrdili, že hrát bojovky online není - při jejich náročnosti na ping - při současných technologiích možné. Přesto ale Midway vyvíjí MK:Deception jako PS2/Xbox on-line hru. Povede se jim to?

  

NHL 2005
Nejlepší počítačové zpracování nejoblíbenějšího českého sportu. Nic jiného za tím nehledejte...

Onimusha 3: Demon Siege
Velmi očekávané pokračování výborné série. Pokud máte rádi akční adventury, ve kterých můžete vybíjet hordy nepřátel, je to jasná volba... Kromě skvělé grafiky, super hratelnosti a několika dalších "drobností" si můžete užít i Jeana Reno v jedné z hlavních rolí.

  

Prince of Persia 2
Kromě tohoto pracovního názvu se o PoP2 zatím skoro nic neví... Jen že se můžeme těšit na nový příběh, vylepšení bojového systému s velkým počtem zbraní, na skvělou hratelnost a v neposlední řadě také vylepšenou grafiku. Nic moc informace - ale to se brzy změní!

 

Resident Evil 4
Zatím poslední "řádný" díl série Resident Evil jsme měli možnost vyzkoušet začátkem roku 2001, tedy před dlouhými třemi lety. Capcom už ale drahnou dobu pracuje na pokračování čtvrtém, jinak známém také jako Biohazard 4, které má být připraveno exkluzivně pro konzoli GameCube. Neuvěřitelné grafické zpracování, uhrančivá atmosféra a spousta staré dobré akce - to je Resident Evil 4 ve zkratce. Bohužel to zatím vypadá, že se jej nedočkáme dříve než v roce 2005.

  

Silent Hill 4
Jak možná již víte, Silent Hill 4 ponese podtitul "The Room" a v hlavní roli se objeví nová postava - Henry Townshend. Sympatický muž se tentokrát ocitne chycen v pasti, kterou tvoří jeho vlastní apartmá a v něm se ukrývající zlo a temnota. V průběhu hry tak bude nucen procházet skrz speciální portály do alternativních světů a vyzkoumat, co se mu vlastně přihodilo. Samozřejmostí jsou nová monstra i další postavy, základem hry se má opět stát hororová atmosféra. Hráči se také vůbec poprvé dočkají first- i third-person pohledu a jako vždy propracovaného soundtracku. Nadále zůstává v platnosti také přislíbené datum vydání, podle kterého bychom se titulu Silent Hill 4: The Room (ve verzích pro PlayStation 2 a Xbox) měli dočkat ještě v tomto roce.

  

Splinter Cell 3
Po obrovském úspěchu Pandora Tomorrow bylo jen otázkou času, kdy Ubisoft brzy přijde s dalším Splinter Cellem. Jen nikdo nevěděl kdy. Ale to se včera změnilo: Na před-E3 tiskové konferenci oznámilo vedení společnosti, že SC3 bude - a na PC dokonce ještě letos. Podle tohoto tiskového prohlášení bude hra založena na "novém, dosud neviděném grafickém enginu", který z SC3 udělá "nejlépe vypadající hru na jakékoli platformě, jakékoli doby". Hrdina Sam Fisher bude disponovat novými smrtícími pohyby, jako například zabíjením ze zálohy nebo bojové dovednosti s nožem; a čeká nás ještě spousta dalších novinek a vylepšení. Hra bude disponovat i multiplayerem...

  

STALKER: Shadows of Chernobyl
Netrpělivě očekávané FPS STALKER: Shadows of Chernobyl od vývojářského studia GSC Game World nás opět zavede do nehostinné krajiny kolem vybuchlé černobylské elektrátny. Hra má oplývat obrovskou volností a nelineárností. Vpustí vás do daného sektoru a v něm si budete moci dělat, co uznáte za vhodné - střílet po všem, co se hýbe, prozkoumávat artefakty nebo se snažit komunikovat s ostatními STALKERy.

  

StarCraft: Ghost
Již více než rok připravuje studio Blizzard novou kapitolu epické válečné ságy StarCraft, která přenese tuto legendární hru z PC na konzole. Zatímco původní StarCraft a jeho datadisk Brood Wars byly čistokrevné strategie, ve kterých jste si pěkně stavěli základnu a posílali svoji armádu na základnu protivníka, nový StarCraft: Ghost umožní hráči nahlédnout na bojiště z pohledu řadového pěšího vojáka. Ve hře se zhostíte jedné z lidských jednotek zvaných Ghost. Bude jí postava jménem Nova a nikoho asi nepřekvapí, že je to žena, která disponuje vylepšenými fyzickými a především psychickými schopnostmi. S ní zažijete mnoho takticky složitých či přímo špionážních misí, při kterých bude nezbytné využívat podporu spolubojovníků, přivolání Battlecruiseru nebo také Siege Tanku.

  

Tekken 5
Podle informací, které NAMCO zatím vypustilo, nebude na E3 představena hratelná verze, ale zhruba 4 minuty dlouhý trailer z této všemi fanoušky velmi očekávané bojovky. Ale až do začátku E3 hodlá být NAMCO maximálně tajnůstakářské, takže co přesně nás vlastně čeká, nikdo netuší.

 

Trocha zákulisních drbů

Jakákoli akce takové velikosti a prestiže jako E3 je samozřejmě kromě stovek tiskových prohlášení okořeněna i spoustou zákulisních drbů, spekulací a neoficiálních informací. Na následujících řádcích naleznete výběr těch nejdůležitějších.

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - The Sith Lords
Před pár dny umožnili LucasArts několika šťastným vyvoleným z řad novinářů nahlédnout pod pokličku jejich kuchyně a ochutnat něco z toho, co se tam připravuje. Konkrétně jim předvedli KOTOR2, očekávaný a dlouho utajovaný titul, na kterém nyní pracují. Že by to něco znamenalo? Třeba jeho představení široké veřejnosti na E3? Možná... Datum vydání je prozatím stanoveno na únor 2005.

PSX, PSP a PStwo
Sony již před měsícem oznámila, že na E3 představí kromě multimediální PSX a handheldu PSP i klasickou PS2 – ovšem v nové, přepracované formě. Podobně jak tomu bylo před lety s původní PS a jejím klonem PSone, bude i nová PS2 výrazně menší a přepracovyný vnitřní design by měl Sony umožnit ji prodávat za nízkou cenu podobnou té, za kterou je nyní prodávána klasická PS2. Jméno novinky bude s nejvyšší pravděpodobností PStwo.

Uvidíme GTA5?
V kuloárech kolují fámy, že Rockstar North představí letos na E3 pokračování své kontroverzní a žalobami nešťastných matek opředené série Grand Theft Auto. Nový díl se nejspíš bude jmenova GTA: San Andreas (podle posledního města z původního GTA, které dosud nebylo zobrazeno v samostatné hře). PS2 verze by měla být v prodeji do konce října a předpokládá se, že současně s představením hry bude ohlášeno i vydání PC verze.

Xbox 2 - na vánoce, nebo až za rok?
Kdy bude nový Xbox 2? Tuhle otázku si jistě leckdo klade. Zatímco až dosud oficiální plány Microsoftu tvrdily, že nová konzole vyjde v polovině příštího roku, nyní se začaly šířit informace, že by to mělo být již o letošních Vánocích. Oficiální zdroje sice dosud trvají na roce 2005, ale několik členů vývojářského týmu Xboxu 2 neoficiálně potvrdilo, že konzole se dočká uvedení na trh skutečně již v tomto prosinci... A nejlepší datum pro případné oznámení takovéto změny plánů je právě E3.

ICO 2 - bude na E3 ohlášeno pokračování jedné z nejhezčích PS2 her?
Že se připravuje něco jako ICO 2, to se ví již delší dobu. Nějaký ten pátek se ví i to, že titul ponese jméno NICO. Ale před nedávnem si společnost Sony nečekaně toto jméno zaregistrovala jako trademark - což by svědčilo o tom, že se chystají titul v dohledné době vypustit na trh. Bude to na E3? Nebo se jedná o falešný poplach? Uvidíme...

Kdo kde s čím - aneb kde má stánek která společnost s jakou prezentací?

Celý náš přehled a seznam her je uspořádán abecedně podle jmen distributorů nebo herních vývojářů. V závorkách u jmen společností najdete místo, kde se koná jejich prezentace a číslo jejich stánku. Pro lepší orientaci můžete využít i přiložený plán celého výstaviště.

1C Company (Kentia Hall - 6059)
A.I.M (PC)
Ascension to the Throne  (PC)
Axle Rage (PC, PS2)
BorderZone (PC)
Brigade E5: New Jagged Union (PC)
Captain Blood (PC)
Cuban Missile Crisis (PC)
Desert Law (PC)
Parkan II (PC)
PT Boats: Knights of the Sea (PC)
Rig`n`Roll (PC)
Space Rangers 2: Dominators (PC)
Sphere (PC)
Stalingrad (PC)
StarRush (PC)
Star Wolves (PC)
Swashbucklers: Legacy of Drake (PC)
Vivisector: Beast Inside (PC)
World War I (PC)
XIII Century: Sword and Honor (PC)
You Are Empty (PC)

Acclaim (Concourse Hall - 152)
100 Bullets (PS2, Xbox, GC)
Alias (již je na PC; PS2, Xbox, GC)
Combat Elite: WWII Paratroopers (PS2, Xbox, GC)
Juiced (PS2, Xbox, GC)
Legends of Wrestling: Showdown (PS2, Xbox, GC)
The Red Star (PS2, Xbox, GC)

Activision (Concourse Hall - 403B; South Hall - 1224 a 308A)
Spider-Man 2 (PS2, Xbox, GC, GBA, PC)
Shark Tale (PS2, Xbox, GC, GBA, PC)
Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events (PS2, Xbox, GC, GBA, PC)
X-Men Legends (PS2, Xbox, GC)
DOOM 3 (Xbox)
Rome: Total War (PC)
Call of Duty: United Offensive (PC)
Vampire: The Masquerade - Bloodlines (PC)

The Adventure Company Gamer (West Hall - 2228)
Aura: Fate of the Ages (PC)
Dark Fall: Lights Out (PC)
Atlantis Evolution (PC)
Missing (PC)

Atari (Petree Hall - 4003)
Asterix & Obelix XXL (PS2, Xbox, GC)
Driv3r (PS2, Xbox, PC)
Driven to Destruction (PS2)
Duel Masters (PS2)
Forgotten Realms: Demon Stone (PS2)
Godzilla: Save the Earth (PS2, Xbox)
RollerCoaster Tycoon 3 (PC)
Shadow Ops: Red Mercury (PC, Xbox)
Terminator 3: Redemption (PS2, Xbox, GC)

Capcom (Concourse Hall - 409B; South Hall - 1324)
Crimson Tears (PS2)
Killer 7 (PS2, GC)
Mega Man X8 (PS2)
Monster Hunter (PS2)
Onimusha 3: Demon Siege (PS2)
Resident Evil 4 (GC)
Shadow of Rome (PS2)
The Nightmare Before Christmas (PS2)
Under the Skin (PS2)
Viewtiful Joe (PS2, již vyšlo na GC)
Viewtiful Joe 2 (PS2, GC)

Cenega (Kentia Hall - 6021)
UFO Aftershock (PC)
Shade: Wrath of Angels (PC)
Creature Conflict: The Clan Wars (PC)
The Roots (PC)
Gooka: Mystery of Jantairs (PC)

Codemasters (South Hall - 646)
Colin McRae Rally 2005 (Xbox)
Dragon Empires (PC Online)
IndyCar Series 2005 (Xbox)
Soldiers: Heroes of World War II (PC)
MTV Music Generator 3: This is the Remix (PS2, Xbox)
Operation Flashpoint (Xbox)
Perimeter (PC)
Wartime Command (PC)

DreamCatcher Games (West Hall - 2228)
Dungeon Lords (PC)
SuperPower 2 (PC)
Besieger (PC)
Cold War (PC)

Eidos Interactive (South Hall - 924)
ShellShock: Nam `67 (PS2, Xbox, PC)
Thief: Deadly Shadows (PC, Xbox)
Backyard Wrestling 2: There Goes The Neighbourhood (PS2, Xbox)
Crash `n` Burn (PS2, Xbox, PC)
Hitman: Contracts (PS2, Xbox, PC)
Get On Da Mic (PS2)
Imperial Glory (PC)
Singles: Flirt Up Your Life (PC)

Electronic Arts (Concourse Hall - 402A a 403A; South Hall - 1000)
FIFA Football 2005 (PS, PS2, Xbox, GC, PC, GBA)
Tiger Woods PGA TOUR 2005, Madden NFL 2005 (PS2, Xbox, GC, GBA, PC, PS)
NBA LIVE 2005 (PS2, Xbox, GC, PC)
NHL 2005 (PS2, Xbox, GC, PC)
GoldenEye: Rogue Agent (PS2, Xbox, GC)
Battlefield 2 (PC)
Battlefield: Modern Combat (PS2)
Catwoman (PS2, Xbox, GC, PC, GBA)
Def Jam Fight For New York (PS2, GC, Xbox)
Harry Potter and The Prisoner of Azkaban (PS2, Xbox, GC, PC, GBA)
The Lord of the Rings The Battle for Middle-earth (PC)
The Lord of the Rings The Third Age (PS2, GC, Xbox, GBA)
Medal of Honor Pacific Assault (PC)
The Sims 2 (PC)
The URBZ: Sims in the City (PS2, GC, Xbox, GBA)
Burnout 3 (PS2, Xbox)
TimeSplitters Future Perfect (PS2, Xbox, GC)
Armies of Exigo (PC)
Black and White 2 (PC)

Encore (South Hall - 510)
Heroes of the Pacific (PS2, Xbox, PC)
The Suffering (PC)
Soldner: Secret Wars (PC)

Game Factory Interactive (Kentia Hall - 6415)
MiST land: South (PC)
COPS 2170: Power of Law (PC)
ALFA: Antiterror (PC)

Infinitum Labs (South Hall - 746)
neoznámili

Koei (Kentia Hall - 7021)
neoznámili; očekává se Samurai Warriors a další díl Dynasty Warriors

Konami Tokio (South Hall - 800)
Dance Dance Revolution Extreme (PS2)
Gradius V (PS2)
Neo Contra (PS2)
Nanobreaker (PS2)
Rumble Roses (PS2 - formerly "WWX: Rumble Rose")
Silent Hill 4: The Room (PS2, Xbox)
Suikoden IV (PS2)

Konami Japan (South Hall - 303A a 303B)
Boktai 2: Solar Boy Django (GBA)
Metal Gear Solid 3: Snake Eater (PS2) - hratelný!!!
Rave Master International (pracovní název, PS2)
Rave Master Special Attack! Now! (GBA)
Shaman King: Power of Spirit (PS2)
Shaman King: Master of Spirits (GBA)
Yu-Gi-Oh! Capsule Monster Coliseum (PS2)
Yu-Gi-Oh! Reshef of Destruction (GBA)
Yu-Gi-Oh! Destiny Board Traveller (GBA)
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Joey the Passion (PC)

LucasArts (Concourse Hall  153A a 153B)
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (Xbox, PC)
Star Wars Galaxies: Jump To Lightspeed (PC)
Star Wars Battlefront (PS2, Xbox, PC)
Mercenaries (PS2, Xbox)
Star Wars Republic Commando (Xbox, PC)

Microsoft Game Studios (South Hall - 1246; South Hall - 304C a 305)
Auto Assault (PC)
Dungeon Siege 2 (PC)
EverQuest II (PC)
Ground Control II: Operation Exodus  (PC)
Guild Wars (PC)
Myst IV Revelation (PC)
RollerCoaster Tycoon 3 (PC)
Shrek 2 (PC)
Sid Meier’s Pirates! (PC)
Silent Hunter 3 (PC)
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl (PC)
Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed (PC)
Star Wars Republic Commando (PC)
The Sims 2 (PC)
Tribes: Vengeance (PC)
Vampire the Masquerade: Bloodlines (PC)
Warhammer 40,000: Dawn of War (PC)
World of Warcraft (PC)
Zoo Tycoon 2 (PC)

Mythic Entertainment (South Hall - 1200; Concourse Hall - 153C)
Dark Age of Camelot: New Frontiers (PC)
Dark Age of Camelot: Catacombs (PC)
Imperator (PC)

NAMCO (South Hall - 1300)
Ace Combat 5 (PS2)
Tekken 5 (platform TBC, probably PS2)
XenoSaga: Episode II (PS2)
Dead to Rights II (PS2, Xbox)
Time Crisis: Crisis Zone (PS2)
Tales of Symphonia (GC)
Smash Court Tennis Pro Tournament 2 (PS2)
Street Racing Syndicate (PS2, Xbox, GC)
TEKKEN Nina Williams: Death by Degrees (PS2)
Ghosthunter (PS2)
Baten Kaitos (GC)
The Adversary (platforms TBC)
Taiko Drum Master (pracovní název)

NCSoft (South Hall - 301B, 304A a 824)
Auto Assault (PC)
City of Villains (PC)
Guild Wars (PC)
Lineage II (PC)
Tabula Rasa (PC)

Nintendo (West Hall - 2816 a 510)
oznámí 11. 5. na tiskové konferenci při zahájení E3

Nokia N-Gage (South Hall - 1524)
oznámí 11. 5. na tiskové konferenci při zahájení E3

Planeta DeAgostini Interactive (Kentia Hall - 6115)
Professional Manager 2005
Fallen Lords: Condemnation
Yume

Playlogic (West Hall - 2340)
Inuits (PS2, PC)
Xyanide (Xbox, GBA, N-Gage, telefony Symbian)
Project Delta (TBC)
Snap (TBC)
Cyclone Circus (PS2)
Airborne Troops (PS2, PC)
Alpha Black Zero (PC)
PSP Racing (PSP)

Rockstar Games (???)
Red Dead Revolver (PS2, Xbox)
The Warriors (PS2)

Russobit-M (Kentia Hall - 6415)
Kreed (PC)
Kreed: Battle for Savitar (PC)
Firestarter (PC)
Golden Land (PC)
Golden Land: Cold Heaven (PC)
Phase: Exodus (PC)
Homeplanet: Playing with Fire (PC)
Neuro (PC)

Sammy Studios (South Hall - 424)
Darkwatch: Curse of the West (PS2, Xbox)
The Shield (PS2, Xbox)
Spy Fiction (PS2)
Iron Phoenix (Xbox)
Guilty Gear Isuka (PS2)

Sega (Concourse Hall - 151)
Altered Beast (PS2)
Astro Boy (PS2)
Blood Will Tell (PS2)
ESPN NBA 2005 (PS2, Xbox)
ESPN NFL 2005 (PS2, Xbox)
ESPN NHL 2005 (PS2, Xbox)
Football Manager 2005 (PC)
Headhunter Redemption (PS2, Xbox)
Eastside Hockey Manager (working title, PC)
Otogi 2 (Xbox)
OutRun 2 (Xbox)
Sega SuperStars (PS2)
Sonic Heroes (PC)
Sonic Mega Collection Plus (PS2)
SPIKEOUT Battle Street (Xbox)
Warhammer Online (PC)
Worms Forts Under Siege (PS2, Xbox, PC)

SNK Neo Geo USA (South Hall - 546)
KOF: Maximum Impact (PS2)
King of Fighters 2002 & 2003 Double Pack (PS2, Xbox)
Metal Slug 3 (Xbox)
Metal Slug 4 & 5 Double Pack (PS2, Xbox)
Metal Slug Advance (GBA)
Samurai Shodown 5 (PS2, Xbox)
Samurai Shodown 5 Special (PS2, Xbox)
SNK Vs. Capcom: SVC Chaos (Xbox)

SONY (West Hall - 2416, 512, 515A a 2416)
The Getaway 2 (PS2)
God of War (PS2)
Gran Turismo 4 (PS2)
Jak 3 (PS2)
Killzone (PS2)
Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal (PS2)
Arc the Lad (PS2)
Athens Summer Olympics (Athens 2004) (PS2)
Dark Cloud 3 (PS2)
Formula One 2004 (PS2)
Hot Shots Golf: Fore! (PS2)
Rise of the Kisai (PS2)
NHL Hockey 2005 (PS2)
Forbidden Siren  (PS2, již vypuštěno v Evropě)
Sly 2: Band of Thieves (PS2)
Syphon Filter: The Omega Strain (PS2)
World Tour Soccer 2005 (PS2)
Champions: Return to Arms (PS2)
Cold Fear (PS2)

Square Enix USA (South Hall - 624)
Front Mission (PS2)
Star Ocean Till the End of Time (PS2)
Fullmetal Alchemist (PS2)
Final Fantasy XII (PS2)
Kingdom Hearts 2 (PS2)
Kingdom Hearts: Chains of Memories (GBA)
Final Fantasy XI: Chains of Promathia
Final Fantasy VII: Advent Children

Sunflowers GmbH (Concourse Hall - 401)
Knights of Honor
ParaWorld
A.D.

THQ (South Hall - 1024 a 304B)
Full Spectrum Warrior (PC, Xbox)
The Incredibles (PS2, Xbox, GC, PC, GBA)
The SpongeBob SquarePants Movie (PS2, Xbox, GC, PC, GBA)
The Polar Express (PS2, GC, GBA)
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (PC)
Warhammer 40,000: Dawn of War (PC)
The Punisher (PS2, Xbox)
WWE Day of Reckoning (GC)
Destroy All Humans! (PS2, Xbox)
Tak 2: Staff of Dreams (PS2, Xbox, GC)
Nicktoons (PS2-EyeToy)

Ubisoft (South Hall - 1046 a 302)
Prince of Persia 2 (pracovní název, TBC)
Tom Clancy`s Ghost Recon 2 (PC, konzole)
Brothers In Arms (PC, konzole)
Far Cry Instincts (Xbox and další konzole)
Tom Clancy`s Rainbow Six: Black Arrow (Xbox)
Myst IV: Revelation (PC)
The Settlers 5 (pracovní název, PC)
Rocky Legends (PS2, Xbox)
Pacific Fighters (PC)
Silent Hunter III (PC)
Playboy: The Mansion (PC)
The Dukes of Hazzard: Return of the General Lee (PS2, Xbox)
Splinter Cell 3 (PC, dosud neupřesněné konzole)

Vivendi Universal Games (South Hall - 1200, 306A a 306B)
Crash Twinsanity/Crash Unlimited (PS2, Xbox)
Dark Age of Camelot: Catacombs (PC)
Empire Earth 2 (PC)
Evil Genius (PC)
Fahrenheit (PC, PS2)
Fight Club (PS2, Xbox)Ground Control II: Operation Exodus (PC)
Half-Life 2 (PC)
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude (PS2, Xbox, PC)
Men of Valor (Xbox, PC)
Predator: Concrete Jungle (PS2, Xbox)
Red Ninja: End of Honor (PS2, Xbox)
Spyro: A Hero’s Tail (PS2, Xbox, GC)
StarCraft: Ghost (PS2, Xbox, GC, PC)
Van Helsing (PS2, Xbox, GBA)
World of Warcraft (PC, Mac)

Zdroje: Eurogamer, GamersHell, Gamespot

Diskuze (7) Další článek: Trackmania Power Up - stahujte singleplayerové demo!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,