Jaké hry budou na Invexu?

O AT Computers už jsme jednou v souvislosti s Invexem informovali. Ovšem vzhledem k tomu, že tato ostravská společnost bude mít v Game Hall jednu z největších, ne-li úplně největší prezentaci, určitě se neškodí pozastavit nad podrobnějšími informacemi k tomuto veletrhu.

     

Těšte se na Halo * Prince of Persia: Sands of Time * nebo XIII

Asi nejzajímavější je pro většinu hráčů náplň počítačů, které budou v Game Hall vystaveny, a na kterých si budou moci na vlastní kůži odzkoušet, jak vypadají nejnovější tituly mířící na český trh. Na 32 stojanech se budou pařit takové pecky jako HALO, Prince of Persia: The Sands of Time, XIII, Lords of Everquest, Gorky Zero, Piráti Karibiku, KnightShift, Beyond Good and Evil, Dragons Lair 3D, Bioscopia a desítky dalších. Naleznete zde tedy i tituly, které ještě nejsou v prodeji a které mají na Invexu svou naprostou premiéru.

Kromě hraní budete moci na velkém projekčním plátně zhlédnout nejen ukázky z jednotlivých připravovaných a novinkových her, ale seznámíte se i se zákulisím vývoje, nejnovějším herním HW nebo reklamními materiály jednotlivých světových vydavatelství. Chystají se pro vás prezentace takových herních gigantů jako je UbiSoft, Microsoft a HW firem Trust, Hyundai či Asus.

Čeká vás jako vždy velké množství soutěží, dárečků a navíc, dlouhý prodejní pult na hry, multimedia a hardware za ceny, o kterých se vám údajně ani nesnilo. Ke každému nákupu dostane zákazník dárek a to ne ledajaký. Společně s firmou CD Projekt pro vás AT Computers např. připravili akci 1+1. Koupíte si tedy jednu hru (navíc za zlevněnou cenu, než běžně v obchodě) a druhou ve stejné, či nižší hodnotě si můžete vybrat zdarma.

Součástí celé akce bude také velká prezentace PlayStation her. Na deseti konzolích si vyzkoušíte ty nejnovější konzolové hry, které současný trh nabízí. Navíc vás také AT Computers seznámí s první oficiálním LCD monitorem určeným právě pro konzoli nové generace - PlayStation 2.

Budete si také moci nakoupit další hry za snížené invexovské ceny se slevami až 50%. Např.  POLDA 4, Necromania: Past Temnot za 199 Kč, či Splinter Cell a Morrowind za 749 Kč. Pro každého návštěvníka Invexu má ATC navíc dárek - velký tištěný katalog všech produktů, které nabízí včetně CD přílohy.

     

Zlevněné kousky - Necromania: Past temnot * Splinter Cell * Morrowind

 

A bude toho ještě mnoho dalšího. Určitě se proto nezapomeňte na brněnské výstaviště od 6. do 10. října podívat.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze (4) Další článek: Devět obrázků hry Beyond Good & Evil

Témata článku: , , , ,