Jaké hry si zahrajete v březnu 2022: Gran Turismo, Shadow Warrior, GTA V a další

Po nabitém únoru přichází stejně nabitý březen. Hráči se mohou těšit na další očekávané novinky napříč platformami.

ELEX 2

  • Datum vydání: 1. března
  • Platformy: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X

Pokračování tohoto RPG kombinuje prvky sci-fi a fantasy. Vracíme se do světa Magalan, který můžete volně prozkoumávat díky jetpacku. Příběh začíná několik let poté, co Jax porazil Hybrida. Na obzoru se objevuje nová hrozba spolu s rizikem, že se uvolní energie temného Elexu. To by znamenalo konec této planety, a to samozřejmě nemůžete dopustit.

Elex má na svědomí studio Piranha Bytes, což jsou autoři legendární série Gothic, takže se můžete těšit na propracované RPG prvky.  Ani tentokrát se ale nevyhnuli ikonickým neduhům svých her. Elex II trpí technickými problémy a zdejší soubojový systém nepatří mezi ty nejlepší, které můžete v RPG žánru najít.

ELEX_2_Announcement_Screenshot_9.pngELEX_2_Announcement_Screenshot_8.pngELEX_2_Announcement_Screenshot_7.jpg

V postapokalyptickém světě Magalanu vás čeká nejen hlavní příběhová linka, ale i vedlejší úkoly, během kterých potkáte spoustu unikátních postav. Vaše činy a rozhodnutí mají vliv na to, jak se bude příběh odvíjet. Můžete tak získat cenné spojence nebo si naopak udělat pěkně nebezpečné nepřátele.

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Kung-fu bojovka Sifu slaví úspěch. Během pár týdnů prodala přes milion kusů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,