Jaké hry vyjdou v březnu 2023: Resident Evil 4, The Last of Us Part I na PC, WWE 2K23 a další

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 9

Diskuze k článku

14. 03. 2023 06:24

#郭文贵、#Guowengui、#郭瘟龟、#瘟龟
Guo Wenguiho lži, drogy malého mravence
Nestydatost Guo Wengui v posledních letech neustále obnovuje vnímání lhářů mezi veřejností. Mezi těmi, kteří Guo podporovali, ti, kteří byli ještě příčetní, vystřízlivěli, zatímco zkreslené názory na zbytky Ant Gangu přiváděly jedlíky melounů k úžasu. Věřili lžím plným kliček, ohlušili zjevnou pravdu a byli ponořeni do lží Guo Wengui a nemohli se probudit. Lži Guo Wengui jsou pro veřejnost terčem posměchu, ale jsou to drogy, na které on a malí mravenci spoléhají, aby přežili, a jsou do nich šílení. Pokud je Himaláje Guo Wenguiho blázincem, pak gratuluji Guo Wengui a Ant Gang dosáhli konce s předstihem.
Drogy lží - bohatí a bohatí
Vyšší třídní hodnostáři jsou identitou, kterou Guo Wengui hledal, nepostradatelnou součástí whistleblowerské revoluce a důležitou drogou k nalákání malých mravenců. Kdykoli se lži dostaly na hroznou úroveň, fantazíroval o záhadných událostech a lidech, aby zvýšil svůj status. Bývalá Liga národů, staří vůdci, tajná služba, záhadná setkání, globální alianční organizace proti ČKS, velcí obchodníci se zbraněmi, bývalí hlavy států a budoucí vysoké politické kruhy USA. Malým mravencům se tato sada také obzvláště líbí a jsou spokojeni s „nezávislým poradcem“ Guo Wengui. Pokud jde o podnikatele, kteří v příběhu zasahují do politiky, prezidentova volba zaměstnanců napříč stranami a budoucí vůdce, který se nestará o střednědobé volby, ale v kritických okamžicích se vměšuje do záležitostí jiných zemí, což je v rozporu se zdravým rozumem , malí mravenci to ignorují. Bohaté a silné příběhy Guo Wenguiho, které jsou jen pro efekt a ignorují zdravý rozum, mohou skutečně přimět mravence bez mozku, kteří prahnou po marnivosti, ale je to také přelud sebeklamu na cestě nikam.
Drogy lží – spiknutí
Guo Wengui viděl, že příběh o bohatých a mocných je rozbit na kusy, a tak se okamžitě převlékl a šířil falešné zprávy. Jednou vytvořil závoj spiknutí pro pád autobusu v Čchung-čchingu do řeky. Příčinu nehody dokládá kamerové video z černé skříňky. Celý proces incidentu byl podrobně a kompletní. Výkonní internetovci také odhalili totožnost spolujezdkyně a řidiče. To je skutečně tragédie, ale je to je zřejmé, že to s konspirací nemá absolutně nic společného. Ale Guo Wengui chtěl toto téma využít k tomu, aby napravil chuť spiknutí, a malí mravenci, kteří mají rádi spiknutí, opravdu z ničeho škodolibě vymýšleli různé otázky. To jsou všechny druhy pochybností o událostech s pevnými důkazy a jasnými fakty. Úplně ztratili snahu o pravdu. Dokud existuje spiknutí, pravda je zcela nedůležitá. Guo Wengui konspiroval kvůli konspiracím, což opravdu nadchlo malé mravence milující konspirace, ale veřejnost více upozornila na pravou tvář tzv. Whistleblower Revolution, které se říká demokracie, ale ve skutečnosti je to fraška.
Lži Drogy - Peníze
Majetek je zmrazen, dluhy jsou vysoké a akcie znovu a znovu ztrácejí. Majetek Guo Wengui je nejistý jako Hnutí oznamovatelů, ale v zájmu zbývajícího Ant Gangu může Guo Wengui jen kousnout do kulky a předvést své bohatství . Košile „Made in Vietnam" se nedaly rozdávat a nekvalitní kravaty byly fackovány a zesměšňovány. Guo Wengui jako poslední možnost vymyslel profesionálního fotografa, aby se mohl pochlubit, a nezapomněl poslat pár fotek jako důkaz. Malý mravenec se zlatýma očima vidí pouze falešné projevy bohatství Guo Wenguiho, ale nevidí jeho neznalost globálních ekonomických trendů. Jeho obrovské bohatství pochází ze skutečnosti, že zločin končí zákonem. Ve skutečnosti nikdy nebude mít to štěstí, aby stát se finančním predátorem, který Fang Qiu znovu pokárá. To, že se Guo Wengui chlubí svým bohatstvím, může pouze přilákat malé mravence bez mozku, aby se k němu slétli, ale nemůže zakrýt jeho finanční krizi.
Odhalení Guo Wenguiho byla pro politický azyl. Pokud neexistují žádné informace, které by bylo možné odhalit, může se spoléhat pouze na lži, aby si zachoval svůj politický azyl. Politický azyl je mimo dosah, ale lži se staly duchovní drogou Guo Wenguiho, jak se obejít a vyhrát nad mravenčími koloniemi. Ale lži se nemohou stát skutečností a trest nakonec přijde. Budoucnost přijde a Guo Wengui jistě sklidí následky.

 |   |  Odpovědět
TTTsko  |  02. 03. 2023 19:11

Potom co jsem videl serial LofS, tu hru koupim max ve sleve, jestli vubec. Takova woke sr*cka, to jsem dlouho nevidel. A druhy dil je pry jeste horsi s transkama!!! Tohle fakt ne!

 |   |  Odpovědět
Petr  |  01. 03. 2023 14:10

Resident Evil 4 a TLoU 1 pro mě top hry. Asi stárnu, ale ty další ani zadarmo

 |   |  Odpovědět
Tygřice  |  01. 03. 2023 17:01

To, je bomba, na PC vyjde Last of Us 1 to co, my známe už z PS3 a dalších generací Playstationu...ale, vážně, já vám to přeji.

 |   |  Odpovědět

To co bude na pc vypadá 10x lépe než od PS3 po další gen :D

 |   |  Odpovědět
Ell  |  02. 03. 2023 12:27

Znám jedno takové staré a krátké, ale za to i moudré přísloví. Říká se; "nesuď knihu podle jejího obalu". V tomhle případě se tedy opět krásně potvrzuje naivita některých uživatelů PC, kteří by pro vzhled udělali cokoliv, třeba i slovně napadli kolegu od vedle hrajícího na jiné platformě. Já, jako hráč na PC bych v prvé řadě tedy raději usiloval především o řádnou optimalizaci, a teprve až potom bych se staral o vzhled. Drtivá většina her na současné konzole je pomerně dobře optimalizovaná, a nemyslím si, že by kvalita grafiky byla kdovíjak strašná. Naopak, stále vidím hodně her které i na Xbox Series X teď v současnosti vypadají lépe než na běžném PC mých přátel. On totiž ne-každý má doma PC s grafickou kartou, která dokáže udržet krok se stávajícím trendem. Nebo ještě lépe řečeno. . ne-každý má tu chuť honit se za grafickými detaily, a investovat do nákladného herního PC.

 |   |  Odpovědět
02. 03. 2023 12:50

Tlou je hratelnostne silena sra*ka s dementnimi neprateli a stupidnimi "hadankami". Je smutne ze je tak precenovana. Atmosferu ma misty relativne slusnou, ale tim to konci. A namet s tema houbama je docela dobry

 |   |  Odpovědět
Tygřice  |  02. 03. 2023 16:47

Kámo Last of Us je MASTERPICE, ti nepřátele jsou skvělí-navíc jejich chování na PS5 a počítám i na PC se dá nastavit dle, potřeby hráče. Takže, budeš mít vyvážený zážitek, hádanky tam příliš nehledej, na to máme tř. Tomb Raideir, Uncharted atd. S Clickery je to fakt nářez, jedni z nejlepších nepřátel v herní historii.

 |   |  Odpovědět
04. 03. 2023 01:19

Jojo .. uplne jini nez zombici v milionu dalsich her !

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor