Jaké hry vyjdou v prosinci 2022: The Callisto Protocol, Need for Speed Unbound, vylepšený Zaklínač 3 a další

Letošní sezóna se pomalu blíží ke konci. Pár velkých titulů nás ještě čeká začátkem měsíce, ale v období Vánoc nás čeká chvíle klidu.

The Callisto Protocol 

  • Datum vydání: 2. prosince 
  • Platformy: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X 

Na závěr roku si pro nás tvůrci ze Striking Distance Studios připravili pořádný horor. Na první pohled vám může Callisto Protocol připomenout sérii Dead Space. Není to náhoda. Členové týmu totiž dříve pracovali na těchto výborných hororech, které patří do repertoáru EA. Tentokrát zamíříme do roku 2320 na Callisto, což je jeden z měsíců Jupitera. 

Příběh prožijeme v roli Jacoba Lee, který je zavřený ve zdejším vězení Black Iron. Tento komplex je střežený na maximum, takže ho ani nenapadne, že by mohl utéct. Vše se ale změní v moment, kdy zaútočí mimozemská monstra. Jacob je jedním z mála, kterým se daří unikat z jejich spárů, ale to neznamená, že se mu podaří přežít až do konce. 

e4bcc90b-37eb-4ddb-bcc0-b4eecad87339f5a2b34b-6299-4a8e-b411-52ed3a643bb9fe18d864-a623-46e9-af77-953c1d8cd7ac

Zdrojů pro obranu nemáte zrovna mnoho, a tak neustále musíte myslet na munici a další vybavení. Postupem hrou se Jacob dostane k novým zbraním i vychytávkám. Spolu s nimi musí nejen přežít, ale také odhalit, co ve skutečnosti stojí za útokem monster a co všechno se v Black Iron dělo. 

Váš názor Další článek: Na PlayStationu 5 startují oficiální turnaje. Mezi cenami jsou ovladače DualSense i konzole

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,