Jako kočky a psi taky na našich displejích

Pokud na vás z občanky mimo rozkšklebené fotky pokukuje i snesitelný rok narození, případně máte mladšího sourozence, který si vždy prosadí svou, určitě jste přinejmenším slyšeli o blbosti jménem Jako kočky a psi, jež si v roce 2001 podmanila miliony dětských srdcí. A jelikož i něco vydělala, návratnost byla víc než 100%, pokračování bylo očekávaným krokem.

Jeho přivedení k životu však trvalo "bolestných" děvet let, premiéra je stanovena na 30. července aktuálního roku , což se logicky podepsalo na počtu oddaných fanoušků. A pro případ, že by to film sám o sobě nezvládl, rozhodli se tvůrci vypomoct si videoherní adaptací.

Tu pro ně spíchne studio Engine Software, přičemž o vydavatelská práva se Warner Bros. podělí s 505 Games. Výsledný produkt by se měl na trhu objevit ještě před uvedením snímku do kin, přičemž fronty na něj mohou stát ratolesti pevně třímající Nintendo DS.

Bohužel, nic bližšího ke hře samotné prozrazeno nebylo a tak si prozatím musíte vystačit s filmovým trailerem. Ehm, ne tady; na Youtube. Rádi bychom si uchovali alespoň zbytky naší hrdosti.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: 3DS
Žánr: Arkády
Výrobce: Engine Software
Začátek prodeje: 30. června 2010
Váš názor Další článek: Víme, kdy vyjde Dead to Rights: Retribution

Témata článku: , , , , ,