Jaký bude Championship Manager 2009?

Zelená je tráva, fotbal to je hra. Heslo z jedné známé české písničky je nezapomenutelné, ať už pro fanoušky kopané, či její zaryté nepřátele. První skupina je ale v našich končinách početnější, tudíž je naší povinností informovat vás o oznámení titulu Championship Manager 2009, kde vám bude – stejně jako v předešlých ročnících série – umožněno převzít pomyslné žezlo nad vaším oblíbeným či dokonce vlastním týmem čutálistů.

Na trůnu pro krále fotbalových manažerů již několik let sedí Football Manager a konkurenci se stále nedaří jej sesadit. Příští tok se o to pokusí právě Championship Manager 2009, přičemž byste se měli dočkat úplně jiné hry, než na jakou jste byli u této značky zvyklí. Těšit se můžete na hromadu nových možností, které by vám měli zaručit autentický zážitek takřka se vším všudy. Naděje vzbuzuje i informace, že se tvůrci rozhodli překopat uživatelské prostředí, jenž by nyní měli za pár chvil ovládat i hráči podobnými tituly netčení.

A do třetice všeho dobrého – přepracování se dočká i 3D režim samotného zápasu. Speciálně pro nějvývojáři vytvořili kolem pěti set animací, jež hodlají použít v praxi. Je vidět, že se pánové z Beautiful Game Studios snaží dělat čest svému názvu, tak snad to nakonec nebudou jen plané sliby. Na závěr vám kromě čerstvých screenů přinášíme i datum vydání stanovené na duben příštího roku.

354748_full.jpg 354750_full.jpg
354752_full.jpg 354754_full.jpg
354756_full.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Simulátory | Fotbalový manažer
Výrobce: Beatiful Game Studio
Váš názor Další článek: Brutální arkádová akce se zombíky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,