Jaký bude line-up Activisionu?

V poslední době se tvůrčí studia a vydavatelské společnosti slučují a zkupují takovým tempem, až v tom člověk pomalu ztrácí přehled. Důležité ovšem je, že stále počítají s hrami, na něž se herní obec těší, a za něž je ochotná utratit i nějaký ten peníz. Snad proto společnost Activision Blizzard vypustila do světa aktualizované informace o chystaných peckách.

Dozvídáme se tak, že do budoucna zmíněná společnost počítá nejen s elektronickou verzí nové Mumie a pokračováním Doby ledové, ale rovněž s dalšími dobrodružstvími Crashe Bandicoota v Mind Over Mutant, či fialového dráčka alias The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon. Těšit se pak můžete i na nadmíru zajímavě vyhlížející Prototype a jeden dosud neohlášený titul.

Všechny výše zmíněné hry přitom měla původně distribuovat Sierra (Vivendi, chcete-li), kterou ovšem koupila právě společnost Activision a začlenila ji tak do velkého slučování. Bohužel, to s sebou nyní přineslo i malinkatý zádrhel. Sierra totiž měla být zodpovědná rovněž za tituly Ghostbusters, 50 Cent: Blood on the Sand a Brutal Legend, o nichž však nepadlo ani slovo.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Žádnéí prodeje Okami - žádné pokračování

Témata článku: , , , , ,