Jaký bude podtitul druhé epizody populární Xenoságy?

Davové šílenství a hlad po japonském RPG v podání stále populárnější Xenoságy zasáhl díky velkolepé recenzi Martina Zavřela naplno tento týden také Doupě. Snad všichni věrní fanoušci, kteří stále čekají na potvrzení vydání Xenoságy v Evropě, nepohrdnou novou informací, která se v minulých dnech objevila na Internetu. Zajímá vás tedy, jaký bude název druhé epizody Xenoságy?

Přestože Namco nevydalo žádné oficiální prohlášení na adresu možného podtitulu dalšího dílu své epické RPG série, malou nápovědou nám budiž registrace nové obchodní značky v Japonsku. Celý akt jejího přihlášení na příslušném úřadě měl být proveden již 1. dubna letošního roku, nyní se o celé kauze dozvídáme díky oficiálním stránkám japonského patentového úřadu. Podle zde zveřejněných údajů tak získalo Namco obchodní značku "Jenseits von Gut und Böse", stejně jako její japonské znění "Zen`aku no Higan."

Tato německá fráze, v anglické podobě "Beyond Good and Evil," je názvem jedné z knih filozofa Friedricha Nietzsche, který je s Xenoságou velmi úzce spjat. Jak jsem již zdůraznil, konkrétnější podoba názvu druhé epizody prozatím nebyla oficiálně zveřejněna a ani nynější spekulace nebyly oficiálními zdroji jakkoliv komentovány. Na závěr připomínám, že bližší detaily o plánovaném pokračování by měly být odhaleny již 21. července v Tokiu, vydání plné verze hry je plánováno na příští rok.

Zdroj: Shacknews

Váš názor Další článek: První video závodní simulace Colin McRae Rally 4!

Témata článku: , , , ,