Jaký bude Shaun White Skateboarding?

Ubisoft znovu potvrdil práce na nové hře Shauna Whita, která již na podzim tohoto roku zkříží na PC, Wii, X360 a PS3 kordy s Tony Hawkem i SKATE. Zároveň s tím vypustila firma do světa i vůbec první trailer, který hráčům názorně předvádí, na čem bude Shaun White Skateboarding stavět.

Jízda po městech by měla být jen a pouze ve vaší režii, a to se vším všudy. Kdykoliv se vám bude zdát, že na vytipovaném místě chybí nějaký pěkný rail nebo rampa, nebude nic snazšího, než poškádlit terén a přetransformovat hory železobetonu v požadovanou překážku.

Jak konkrétně bude samotný proces probíhat nicméně vývojáři tají. Prozradili však, že vaše výtvory bude možné sdílet online s kamarády, s nimiž se budete moci vyřádit i v kooperativním módu, či na jednom stroji za využití upadajícího split-screenu.

Singleplayer vás pak bude lákat na celou řadu závodů a soutěží, jež si budete moci podmanit některými z více jak 80 plánovaných triků. Bližších detailů, a snad i traileru se záběry přímo ze hry, bychom se snad mohli dočkat nejpozději na E3.

Zdroj: TZ

Dostupné pro: PC, X360, PS3, Wii
Žánr: Simulátory, Sportovní
Výrobce: Ubisoft
Začátek prodeje: podzim 2010
Diskuze (1) Další článek: WoW: Cataclysm letos jen možná

Témata článku: , , , , , , , , , , ,