Jdu dovnitř - dostanu se ale ven?

Jeden muž musí proniknout dovnitř, splnit úkol a v nastalém zmatku potom po anglicku zmizet. Řízná akce okořeněná plánováním a taktikou nese trochu zvláštní název I´m Going In a v podání norských Interloop by ráda konkurovala takovým kouskům jako SWAT 3 nebo Roque Spear…
Každý, kdo se tu a tam vydává do akce, každý, kdo už vraždil prasata ozbrojená brokovnicí, vpouštěl jed do žil nic netušícím náckům a plánoval v Rainbow Six protiteroristický zásah, zkrátka každý z vás, milí přátelé akce v nejrůznější podobě, se umí dostat dovnitř a probít se až k finálnímu bossovi. Ale od té doby, co došlo v Black Mesa k oněm nepříjemným událostem, také každý z vás ví, že dostat se ven může být ještě těžší. A přesně z toho hodlají vyjít i norští vývojáři z týmu Interloop.

V jejich akční záležitosti I´m Going In budete coby odstřelovač plánovat, schovávat se na střechách i ve stínech a několika ranami tiše likvidovat nepřítele, abyste se poté snažili dostat podle plánu ven z místa zachváceného chaosem, panikou a poplachem. Což je také téměř vše, co se mi zatím o hře podařilo zjisti :)) Důraz by měl být kladen především na maximální realističnost, takže pokud si vás náhodou nepřítel všimne a bude ozbrojen odpovídajícím vybavením, nebude mu to trvat dlouho a vás budou v podobě krvavého ementálu vynášet z budovy nohama napřed. Hra se bude, jak lze vyčíst ze screenshotů, odehrávat i na našem území a pravděpodobně ji vydá Eidos. O tom kdy to bude, stejně jako o dalších podrobnostech, se na Doupěti určitě dočtete hned, jakmile bude něco bližšího známo.

Váš názor Další článek: Sim City 3000 Unlimited - chutná nastavovaná kaše lépe?