Jedinečná příležitost nakoupit značkové periferie za hubičku

Reklama 28. listopadu 2019
Vánoční šílenství každoročně začíná daleko před dvanáctým měsícem v roce, některé eshopy nás uživatele dokonce masírují slevovými akcemi po celý rok.

Nicméně takovým symbolem počátku Vánočních nákupů je 29. listopadu a původně jednodenní akce typická pro spojené státy americké. Ano tušíte správně Black Friday se u nás transformoval do týdne, měsíce, roku…

Z mnoha nabízených produktů nás zaujaly kvalitní profesionální periferie prověřené časem a miliony hráči po celém světě. SteelSeries se svým Black Friday přišlo na pult CZC.cz v pondělí 25. 11. a vysoké slevy na vybrané produkty platí do vyprodání zásob resp. do konce týdne. Z celého spektra produktů nás zaujaly tyto.

2369-ilustrace1-steelseries-black-friday.jpg

Headsety SteelSeries Arctis

Hojně oceňované headsety SteelSeries Arctis navázaly na ikonické Siberie a získaly si své místo na slunci díky modernímu, ultralehkému, funkčnímu designu a velmi kvalitním zvukovým přednesem. Ať už máte hlouběji do kapsy nebo lpíte na tom nejkvalitnějším SteelSeries Arctis splní vaše požadavky. 40mm neodymové měniče, ovládání na naušníku, který je vyposltrován prodyšnou Airweave tkaninou pro maximální pohodlí a v neposlední řadě zatahovací ClearCast mikrofon. Pořídit se slevou až 43% můžete na CZC.cz Arctis 3, 5 a 7.

Myšáci Rival a Sensei

Představovat myši SteelSeries je jako nosit dříví do lesa. Neznáme ve svém okolí nikoho, kdo by alespoň jednou nedřímal v rukou tyto klenoty. Za mnoho let SteelSeries přineslo nespočet různých modelů a ve vývoji založeném na naslouchání komunitě hráčů pokračuje i nadále. Aktuálními top modely jsou Rival 710 s OLED displejem nebo bezdrátový Rival 650.

2369-ilustrace2-steelseries-black-friday.jpg

V Black Friday akci jsou však modely cílící na masy. Ergonomický tvar uzpůsobený pravákům vlastní Rival 110 a Rival 310. Symetrický design pak reprezentuje Sensei 310. SteelSeries myšáky osadilo kvalitními optickými senzory TrueMove v různých verzích poskytující sledování pohybu jedna k jedné. To v překladu znamená, že na rozdíl od konkurenčních modelů bude skutečně každý váš pohyb zaznamenán ve hře s rychlou akcelerací a nízkou odezvou. Na CZC.cz ušetříte takřka polovinu původní ceny!

Co se SteelSeries týká, rozhodně nesmíme opomenout zdarma dodávaný software SteelSeries Engine 3, ve kterém si bez jakéhokoli přihlášení nastavíte prakticky vše, na co si jen vzpomenete. Od základních parametrů jako je citlivost, či RGB podsvícení až po pooling rate.

Black Friday v podání SteelSeries probíhá ještě několik dnů na CZC.cz

Další článek: V Praze se uskuteční sedmnáctý ročník vývojářské konference GDS