Již počátkem srpna se dočkáme pokračování Batmana od Telltale

Příběh Batmana ještě nekončí. Studio Telltale oznámilo, že se chystá nová pětidílná série, jejíž první epizoda vyjde již 8. srpna.

Není-li pro vás Batman pouze divokou akcí, ale zajímá vás i jeho příběh, možná jste nepohrdli zajímavou příběhovou adventurou od studia Telltale. Příběh Batmana ale nekončí a bude pokračovat novou pětidílnou sérií vystupující pod názvem Batman: The Enemy Within - The Telltale Series. První epizoda The Enigma vyjde již 8. srpna na Xbox One, PS4 a PC. Později tohoto roku vyjde i na mobily s operačním systémem Android a iOS.

Příběh bude navazovat na minulé díly. Riddler neboli Hádankář se vrací terorizovat Gotham City, každopádně stále zde panuje hrozba starého známého Jokera. Nyní se musí Batman zorientovat v nelehkých spojenectvích a rozhodnout se, komu může věřit.

Za zmínku také stojí, že se v Batman: The Enemy Within dočkáte zajímavého multiplayerového módu Crowd Play. Ten umožní rodině a přátelům zasáhnout do hry a pomoci vám rozhodnout směr příběhu skrz jakékoli mobilní zařízení s internetovým spojením.

Batman: The Enemy Within se bude prodávat zcela odděleně od první sezóny. Jak již bylo zmíněno, první epizoda vyjde již 8. srpna. Pokud si však chvíli počkáte, budete si moci na Xbox One a PS4 koupit v říjnu speciální Seasson Pass Disc, na kterém bude první epizoda a umožní vám stažení nadcházejících epizod.

Váš názor Další článek: Hrajeme betu Destiny 2: zápisky z návratu Strážců

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,