John Wick se má opět podívat do herního světa. Tvůrci si pohrávají s myšlenkami o pořádném AAA titulu

Studio Lionsgate rozesílá návrhy herním studiím a mají zájem pustit se do něčeho většího.

I když už jsme tady měli John Wick Hex, tak bychom rádi tuto značku mezi hrami rádi viděli alespoň ještě jednou. Hex je strategická akce od menšího studia Bithell Games. John Wick ale přímo vybízí k pořádné akční střílečce, která se nebude bát zpracovat brutalitu stejně dobře jako filmová předloha. Možná, že se k něčemu takovému schyluje. V reportu pro investory zmínil Jon Feltheimer, CEO společnosti Lionsgate, že John Wick určitě ještě nevyčerpal svůj potenciál, co se týče her.

Nechci předbíhat, ale věříme, že z filmu John Wick vznikne velká AAA hra. Rozeslali jsme návrhy. Určitě máme zájem posunout tuto myšlenku dál, ale v tuto chvíli k tomu nechci říkat nic dalšího,“ říká Feltheimer. Máme několik tipů na studia, která by se tohoto projektu mohla zhostit. Hlavně ale doufáme, že se ho zhostí tvůrci, kteří s takovými akcemi už mají zkušenosti. Byla by škoda, kdyby zrovna John Wick pohořel kvůli nevhodné volbě studia. 

Liongate se momentálně místo her ale musí soustředit hlavně na úspěšné uvedení filmu John Wick: Chapter 4, který má do kin zamířit v březnu příštího roku. Věří, že podobně jako všechny předchozí díly sklidí i toto pokračování kladné ohlasy. 

Zdroj: Indiewire.com

Váš názor Další článek: Diablo IV možná vyjde už na jaře příštího roku. Má se objevit na předávání cen The Game Awards

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,