Jojo's Bizarre Adventure dostane další herní adaptaci. Soupiska zahrnuje 50 postav

Světoznámá manga a anime série Jojo's Bizarre Adventure se po několika letech dočká další bojovky.

Oproti klasickým manga sériím jako je Naruto nebo One Piece je Jojo's Bizarre Adventure velmi osobitou záležitostí. S každou sérií se mění hlavní hrdina, objevují se nové způsoby boje a už tak spletitý příběh se dokáže ještě o něco více zamotat. V roce 2013 se dočkala herní adaptace All Star Battle, ze které bude nový díl vycházet.

Letos Jojo oslaví 35. výročí od začátku jeho původního příběhu a 10. výročí od startu anime adaptace. Bylo tedy na místě, aby při této příležitosti přišlo pořádné oznámení. Jojo's Bizarre Adventure: All Star Battle R má vyjít ještě letos a zakládá si nejen na větším množství hratelných postav, ale také vylepšeném grafickém stylu, který je pro Hirohika Arakiho autentický.

Už v základu bude soupiska bojovníků bohatší než v předchozím díle se všemi DLC dohromady. Nechybí staří známí oblíbenci jako Jonathan Joestar nebo Dio. Samozřejmě ale dojde i na nováčky, kteří se do příběhu vložili až v poslední sérii. Bezpochyby se stejně jako u původního All Star Battle bude množství postav postupem času ještě rozrůstat.

Autoři přiznávají, že soubojový systém All Star Battle R vychází z jeho předchůdce. Prý ale udělali úpravy a zakomponovali do něj několik novinek, díky kterým by měl být komplexnější a mohl tak konkurovat hrám, které se dlouhodobě drží na vrcholu žánru bojových her.

Váš názor Další článek: Trek to Yomi v novém traileru ukazuje filmové zpracování a samurajskou akci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,