PC

Jumpgate: Evolution pojede na všem

Je to sotva pár dní, co jsme vás informovali o sedmeru her, které má v plánu vydat společnst Gazillion. Mezi oněmi šťastnými tituly se přitom nachází i vesmírné MMO Jumpgate: Evolution, ke kterému byly nově zveřejněny hardwarové nároky. Že jsou víceméně směšné napovídá už nadpis.

jumpgateevolution03.jpgjumpgateevolution04.jpg

Tuhle hru totiž plynule rozjedou i majitelé procesorů Intel Pentium 4 o frekvenci 1,4 GHz (2GHz pokud jste se rozhodli potrápit Visty), 512 MB RAM (opět, dvakrát tolik s Vistami) a prachobyčejné grafické karty s paměti dosahující 64 MB. Studio NetDevil si tak jako jedno z mála uvědomilo, že čím nenáročnější hra bude, tím víc hráčů ji bude moci hrát, a tím více peněz z ní bude přitékat na jejich bankovní účty.

Nijak krvavá však nejsou ani doporučená technické specifika, jež zahrnují jakýkoliv Intel Pentium D dual-core, 2 GB RAM a grafickou kartu disponující 256MB pamětí. Tvůrci však neopomínají upozornit, že by Jumpgate měl vypadat velice podobně pod oběma sestavami, a tak se případní zájemci nemusejí bát, že by hra na slabších strojích vypadala nějak odpudivě.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: The Pitt už nemrzne

Témata článku: , , , , ,