Jurassic World Evolution se dočká pokračování, vyjde již tento rok

Stavíte rádi jurské parky? Máme pro vás dobrou zprávu! Vynikající budovatelská strategie Jurassic World Evolution se dočká pokračování a vyjde již tento rok.

Postavit svůj vlastní jurský park a čistě omylem dovolit dinosaurům sežrat pár turistů je překvapivě fakt zábava. Naposledy jsme se o tom přesvědčili v roce 2018 ve hře Jurassic World Evolution. Čas šel dál a jelikož starat se o dinosaury je pořád v kurzu, na Summer Game Fest vylo oznámeno Jurassic World Evolution 2.

Jurassic World Evolution 2 (1).jpgJurassic World Evolution 2 (2).jpgJurassic World Evolution 2 (3).jpg
Hra slibuje více lokací a více dinosaurů včetně vodních a větrných druhů

Pokračování slibuje novou narativní kampaň s dabingem od postav z filmů včetně Dr. Iana Malcolma (Jeff Goldblum) a Claire Dearingové (Bryce Dallas Howard). Vývojáři navíc slibují podrobnější manažerské nástroje, nové budovy, nové lokace, více než 75 druhů dinosaurů včetně létajících a mořských tvorů.

Jurassic World Evolution 2 (4).jpgJurassic World Evolution 2 (5).jpgJurassic World Evolution 2 (6).jpg
Zajímavou novinkou je režim Chaos Theory

Zajímavý má být nový režim Chaos Theory, který vám má umožnit zahrát si klíčové okamžiky z filmů. Přesné detaily neznáme, ale režim má přinést nečekané zvraty, nové výzvy a nepředvídatelné výsledky. Ostatně teorie nebezpečí střetu lidí a dinosaurů je ve filmech probírána často.

Jurassic World Evolution 2 vyjde někdy v průběhu tohoto roku na PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4 a Xbox One. V případě PC to vyjde jak na Steam, tak na Epic Game Store.

Váš názor Další článek: Tiny Tina’s Wonderlands je nový looter shooter s příchutí fantasy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,