Juventus budete ve FIFA 20 hledat marně, nahradí ho "Piemonte Calcio"

PES se probouzí a FIFA tak poprvé za dlouhé roky čelí tomu, že nemá licencovaný jeden z top klubů Evropy.

FIFA dostala od Konami tvrdou ránu. Konkurenční čutaná PES eFootball totiž připravil novinku v podobě exkluzivních práv na Juventus Turín a to včetně jeho stadionu, znaku či názvu. Ve FIFA 20 tak sice budete mít možnost hrát za Ronalda a spol, ale neočekávejte, že byste si zahráli na autentickém stadionu ve správných dresech nebo že by vám u skóre svítil skutečný znak Staré dámy. 

Místo toho se tým bude jmenovat Piemonte Calcio a jediné, co bude mít společné s reálným Juventusem tak budou hráči a klubové barvy. Kromě Juventusu se Konami může už déle pochlubit také právy na Manchester United, Bayern Mnichov či FC Barcelonu. V případě těchto klubů to ale nebrání EA v používání klubových znaků, dresů či jména klubu. U Barcelony ale už tradičně můžeme zapomenout na pobíhání po Camp Nou a s Allianz Arenou v Mnichově také nepočítejte.

Dokáže Pro Evo ještě zabojovat o svoji pozici na trhu fotbalových her, nebo už je série definitivně za zenitem? FIFA 20 vychází 27. září na PS4, Xbox One, PC a Nintendo Switch.

Váš názor Další článek: Kreativní ředitel The Division přemýšlí o singleplayerové odbočce série

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,