Kam nás zavede nový Assassin's Creed?

Původní Assassin's Creed si téměř ihned po svém vydání získal statisíce fanoušků (mezi nimi i spoustu recenzentů), které uhranul unikátním příběhem, zpracováním i herní náplní. Není tedy divu, že francouzský gigant plánuje tohle dítko ždímat co to dá, a tak nedávno oznámil, že se na jeho pokračování usilovně pracuje. I když nad hrou tentokrát nebdí sympatická Jade Raymond.

  
Původní hra

I přesto, že oficiálně odmítla společnost Ubisoft poskytnout jakékoliv bližší detaily, proniklo na veřejnost, že by se hra měla z konce 12. století přesunout přibližně o pět set let dopředu. Není přitom vyloučeno, že se s hlavním hrdinou (o jehož totožnosti se rovněž panují pochybnosti) zblízka podíváme i na francouzskou revoluci. Alespoň to tvrdí známý analytik Michael Pachter, který zdá se má k dispozici informace přímo ze zákulisí.

Kromě toho však není známo nic bližšího (pomineme-li již dříve avizovanou skutečnost, že si v Assassin's Creed 2 nově zaplaveme), a to ani přibližné datum vydání. Podle Pachtera se však jmenované hry příští rok nedočkáme.

Zdroj: CVG

Diskuze (1) Další článek: Galerie: Street Fighter IV

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,