PC | Akce | Video

Kampaň z týmové akce Evolve vysvětlena v sérii videí

Evolve zdaleka nebude jen o honbě za monstrem napříč mapou. Nabídne toho mnohem více, než se může na první pohled zdát.

Evolve stále neodhalilo svůj plný potenciál a my jsme vlastně měli možnost zatím vidět jen velmi malou část z celého balíčku. Nyní se můžete podívat na sérii několika videí, co odhalují kampaň Evacuation, mapy a více jak 800 tisíc rozličných cest, kterými se můžete vydat.

Zatímco Evolve je hlavně týmovou online střílečkou a nemá přirozeně danou singleplayerovou příběhovou kampaň, příběh tu je. Planeta Shear je pod nátlakem monster a lidstvo o ni brzy přijde. Otěže leží v rukou čtyř lovců a osud následujících pěti dní záleží právě na nich. Kampaň je rozdělena do pěti dnů - pěti kol, které vás proženou napříč planetou.

Hunt

Je to závod napříč mapou, ve kterém monstrum musí jíst a vyvíjet se na třetí úroveň, zatímco lovci jej musí odchytit a zneškodnit dřív, než zničí klíčové objekty na mapě.

Nest

V tomto módu musí monstrum chránit specifické cíle, roztroušené po mapě, zatímco lovci musí ulovit co nejvíce vajec. Pokud se monstru podaří jedno vrátit, může si na pomoc přivolat potvůrku.

Rescue

Zranění kolonisté se snaží utéct z planety a lovci jim musí dát dostatek času na záchranu. Lovci musí najít, oživit a dopravit do bezpečí postavy, zatímco monstrum se jim v tom snaží zabránit.

Defend

Vítěz bere všechno. Jakožto lovec musíte ubránit bod odletu co to půjde, do další mapy se navíc promítají následky předchozího kola.

Váš názor Další článek: Víme, co vše bude obsahovat Season Pass z Dying Light

Témata článku: , , , , , , , ,