Kane s Lynchem nás pobaví již v listopadu

Vydavatelé z gigantu Eidos konečně konkretizovali datum vydání chystané akční podívané Kane & Lynch: Dead Men. Zmíněnou hru tak na pultech můžeme očekávat již 23. listopadu tohoto roku, přičemž fanoušci za velkou louží se jí dočkají o celé tři dny dříve. Žel bohu, stále ještě nebyla potvrzena doporučená prodejní cena titulu.

Samotná hra vypráví příběh dvou diametrálně odlišných postav (Kane - policista, jehož syn se zabil otcovou zbraní; Lynch – těžký schizofrenik, jenž si jednou zapomněl vzít prášky a po probuzení našel svou ženu s kamenným výrazem), kteří se shodou nepředvídatelných událostí dostanou na jeden břeh. Titul by se pak měl pochlubit akčními, stejně jako stealth sekvencemi, doplněnými o drsný humor zmiňovaného dua.

P.S.: V nejnovějších finančních výsledcích společnosti SCi (vlastník Eidos Interactive) navíc padla zmínka o dalším nadmíru očekávaném počinu – Tomb Raider: Anniversary. Dle obsažených informací by se jmenovaný titul měl na trhu objevit ve verzi pro Wii a Xbox 360 ještě před Vánoci.

Související informace (Kane & Lynch: Dead Men):
Platforma: PC, Xbox 360
Žánr: akce
Výrobce: Io Interactive (
http://www.ioi.dk/)
Vydavatel: Eidos Interactive (
http://www.eidosinteractive.com/)
Předpokládané datum vydání: 20. listopadu 2007 (Severní Amerika), 23. listopadu 2007 (Evropa)

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Halo 3 zinkasovalo 170 milionů dolarů

Témata článku: , , , ,