Kde to žije, tam je Everquest 2 a The Bloodline Chronicles

Společnost Sony Online Entertainment dnes přidala ke svému dítku, MMORPG Everquest 2, první adventure pack. Změn je přehršel o těch hlavních jsme se už zmiňovali. Některé z nich se týkají jen těch, kdo si za to zaplatí, jiné zase všech hráčů. Všechny jistě potěší možnost vytvořit si další dvě postavy, stejně jako herní pošta, která hře citelně chyběla. Nejen že můžete posílat zprávy svým spoluhráčům, ale navíc takto můžete komunikovat i s hráči Star War Galaxies a původního Everquestu.

Kdo si po veškerém tom dobrodružství rád odpočine, jistě ocení nové možnosti správy domů, které umožní sdílené placení nájmu, nebo třeba předplacení nájmu na delší dobu dopředu. Ke všemu patří i přehled, kdo na bydlení jak přispívá. A když jsme u přehlednosti, kdo byl zmaten hodnocením obrany, má nyní všechno krásně rozepsané, stejně jako u zbraní přibylo hodnocení její nebezpečnosti pro snadnější porovnání.

Nesmím zapomenout ani na nové herní lokace, které jsou nyní otevřeny a v nichž můžete najít i nějaké ty nové recepty pro kolegy řemeslníky. Ti si zase budou hovět při tvorbě předmětů, které lze po vyrobení ještě vylepšit speciálními efekty. Prostě fanoušci téhle hry mají nad čím jásat. A Doupě vám k tomu všemu v blízké době nadělí rozsáhlý návod plný užitečných rad.

    

Zdroj: Vlastní

Váš názor Další článek: Hrajte sami za sebe v Stargate SG1

Témata článku: , , , , , ,