Kdo se ujme Juiced?

Definitivní krach Acclaimu nadělal vrásky na čele mnohým spolupracujícím vývojářským týmům. Jedním z nich je i studio Juiced Games, které mělo pro dnes už likvidujícího se vydavatele připravit závodní hru Juiced. Naštěstí práva na hru neměl Acclaim ale investorská skupina Fund 4 Games, takže vývoj není ohrožen. Investoři ovšem musí sehnat nového vydavatele. Podle zpráv australského serveru GameBiz se vydání ujme Take 2 Interactive. Oficiální potvrzení dohody ze strany vydavatele či druhé strany však chybí. Není ani jisté, jestli hra vyjde v původním termínu (podzim 2004), případně jestli bude moci vyjít pod stejným jménem. Podle všeho totiž práva na značku "Juiced" vlastní Acclaim.

Juiced je arkádově vypadající závodní hrou, která jakoby z oka vypadla Need for Speed: Underground. Právě s druhým dílem bude Juiced soupeřit, pokud se jej ještě letos podaří vydat. Že bychom se dočkali dalšího ataku Take2 na pozice EA?

Případný přechod pod křídla Take2 by znamenal i nepříjemnost pro místní vydavatele, CD Projekt již totiž rozjel lokalizaci hry, která by tímto mohla přijít vniveč (s Take2 v ČR spoluprace Cenega).

Stáhnout demoverzi (133,7 MB): Doupě

  

Zdroj: GameBiz, starší informace

Diskuze (1) Další článek: Children of The Nile má nové stránky

Témata článku: