Kdy bude Tekken 5? V USA na arkádách již příští měsíc!

Po měsících dohadů mezi hráči a mlžení ze strany NAMCA na téma "kdy uvedete svoji momentálně nejočekávanější hru?" se zdá, že je konečně jasno. Dosud až nepříliš přesvědčivé vyjádření NAMCA, že Tekken 5 vyjde "někdy na podzim" nyní konečně nabralo konkrétní podobu, když společnost prohlásila, že do USA arcade heren budou automaty pro tuto hru dodány již příští měsíc; tedy v říjnu.

NAMCO také oznámilo, že série oficiálních US turnajů bude zahájena okamžitě po vydání hry a skončí během druhého lednového týdne; a její vyvrcholení v podobě národního turnaje se uskuteční v únoru příštího roku.

   

Tato zpráva dává velké naděje evropským majitelům PS2, kteří na tuto hru čekají. Pokud má totiž arcade verze být na trh uvedena již příští měsíc, znamená to, že hra již je touto dobou ve fázi dolaďování posledních detailů - a ihned po jejím finálním dokončení (které, má-li se stihnout datum vydání, musí být stanoveno zhruba měsíc před ně) by se programátoři měli vrhnout na PS2 konverzi.

Pokud jste si nyní snad vzpoměli na Tekken 4, kterého jsme se tady v Evropě dočkali až rok po vydání PS2 verze v Japonsku (a téměř dva roky po automatové verzi), neděste se zbytečně. NAMCO slibuje, že tentokrát vše půjde pěkně rychle; PS2 verze se očekává počátkem příštího roku.

   

A jedna dobrá zpráva na závěr - proslýchá se, že evropská verze bude vydána měsíc před tou americkou!

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: Krach Acclaimu neznamená konec hry Juiced!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,