Kdy vyjde Bond, nový Bond?

Firma Activision Blizzard si po čase opět pustila pusu na špacír, a my se tak můžeme dozvědět jak to vypadá s chystanými hrami z její stáje. A zatímco pokračování Call of Duty: Modern Warfare bylo potvrzeno na letošní rok, James Bond takové štěstí neměl.

bondgame.jpg

Thomas Tippl, CFO společnosti, totiž na konferenci s investory potvrdil, že se připravovaná hra s tajným agentem v hlavní roli odkládá až na příští rok. Ne však kvůli technickým problém, nýbrž ze strachu z malé konkurenceschopnosti právě Modern Warfare 2.

Stále však není jasné, která Bondova hra to vlastně byla odložena. Zástupci Activisionu totiž již dříve prozradili, že pracují na závodním titulu z prostředí světových špionů (prý půjde o kombinaci Forzy a Mario Kart), jehož vydání bylo naplánováno na září.

S velkou pravděpodobností však tatáž společnost připravuje i pokračování (ač třeba nepřímé) loňského Quantum of Solace. Inu, nechme se překvapit, a doufejme, že nám zaměstnanci zmiňované firmy již brzy poskytnou nějaké bližší informace.

Zdroj: Shacknews

Váš názor Další článek: Modern Warfare 2 vyjde letos

Témata článku: ,