Kdy vyjde The Sims 2: Nightlife?

Ještě ani pořádně nevyšel první datadisk University a už byly venku informace o chystaném druhém přídavku pro veleúspěšné The Sims 2. Z akademického prostředí se přesuneme úplně jinam (ale vlastně k logicky následujícímu celku), totiž k nočním párty.

  

Škola skončila, je čas trochu si užít a pod rouškou temnoty vyrazit ven, odreagovat se a zbavit se nahromaděného stresu. Někdo si de zahrát na počítači/konzoli, jiní vyrazí s přáteli do oblíbeného baru nebo klubu. Novinkou v Nigthlife bude "seznamovací systém", kdy si vaši Simáci budou moct dohodnout rande a vy dostanete možnost sledovat, zda se k sobě zvolená dvojice hodí či nikoliv. Nekonečné protančené noci, každodenní rande, romantické večeře v luxusních restauracích, to vše se může stát v datadisku Nightlife skutečností. Neobejde se samozřejmě ani bez více než stovky nových předmětů, včetně například pokerový stolek, DJské náčiní, apod. Díky tomu si můžete sami vytvořit vlastní noční klub a VIP salónek.

Dnešní zpráva by měla potěšit všechny fanoušky, kteří již netrpělivě vyhlížejí další datadisk: dočkají se přesně 15. září.

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: Byznys hrátky: GTA:SA a další skandály

Témata článku: , , ,