Kdykoliv si změnit přezdívku v Google Stadia nebude problém

Projekt Google Stadia ještě neodstartoval, ale už nám prozrazuje střípky z toho, jak bude fungovat. Tentokrát určitě potěší přezdívkové chameleony.

Lidé jsou různí. Někdo rád stabilitu, jiný s radostí mění třeba své boty a někdo nikdy není dost spokojený se svým gamertagem. S tím při zavádění svojí streamovací služby Stadia bude počítat Google. Společnost se rozhodla, že hráčům umožní bez jakýchkoliv omezení měnit svá herní jména dle libosti. Zatím ale nevíme, jestli to bude zdarma, nebo za menší poplatek. Je však jisté, že ho budete moci změnit kolikrát a kdy se vám zachce.

Pokud jméno, které si budete chtít zvolit zůstává volné, je jenom na vás, jestli po něm sáhnete. V případě konzolových platforem byla tato funkce zpoplatněná. Pokud byste měnili jméno desetkrát do měsíce, přišla by vás tak už úprava pěkně draho. Naproti tomu třeba Steam tuto možnost nabízí zdarma. Zatím se tak moc nemáme od čeho odrazit při odhadech, jestli si Google za změny jmen nechá platit. Určitě se to ale brzy dozvíme.

Google před E3 odhalil také další detaily o svojí nové službě a prozradil nám například některé hry, které budou na Stadia dostupné při spuštění. Přidal také datum spuštění a cenovky předplatných spolu se seznamem podporovaných zemí. Mezi nimi však bohužel chybí Česká republika. 

Váš názor Další článek: Majitelé sběratelky Fallout 76 konečně dostávají plátěné tašky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,