Killzone 2 na začátku příštího roku?

Ředitel evropské pobočky společnosti Sony Computer Entertainment – David Reeves – včera prozradil, že by se fanoušci hry Killzone mohli dočkat jejího pokračování již v únoru příštího roku. Tuto myšlenku ventiloval na konferenci trefně pojmenované „Playstation Day“, na níž byl rovněž představen zbrusu nový trailer, jenž by se měl mezi hráčskou veřejností objevit v několika málo následujících dnech.

Spolu s Killzone 2 se pak můžete těšit na spoustu starých známých postav, včetně hlavního hrdiny Seva, jehož role bude znovu přiřknuta vám. Ostatně s ním, i s jeho spolubojovníky, se tentokrát vypravíte na planetu Helghan, domov Helghastů, abyste odpověděli na jejich útok (proběhl na konci původního Killzone), a ukončili dlouholetou válku jednou provždy. Než se ovšem doberete vítězného konce, budete muset překonat desítky úkolů a podúkolů, které budou šikovně rozvíjet děj.

Krom zbrusu nového příběhu se hra dočká i notně vylepšeného grafického kabátku, který z vašeho černého miláčka (titul je vyvíjen exkluzivně pro Playstation 3) vyždímá maximum. Díky tomu si můžete být jisti, že bude Killzone 2 plný dech beroucích speciálních efektů. Krom vizuálních změn se však hráči musí připravit i na ty „herní“. Nové prostředí vyžaduje novou taktiku boje, a tak se budete muset ve správnou chvíli správně rozhodovat, na čemž bude ostatně záviset váš život.

Související informace (Killzone 2):
Platforma: PS3
Žánr: FPS
Výrobce: Guerilla Games (
http://www.guerrilla-games.com/)
Vydavatel: Sony Computer Entertainment America (
http://www.us.playstation.com/)
Distributor v ČR: Sony Czech (
http://www.playstation2.cz/)
Homepage:
http://www.killzone.com/
Předpokládané datum vydání: únor 2009

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Recenze: film Iron Man - vtipem nabité brnění

Témata článku: , , ,