Killzone: Shadow Fall a multiplayer v detailech

Oficiální blog dnes uvolnil hrstku zajímavostí a nových informací o multiplayeru připravované sci-fi střílečky Killzone: Shadow Fall.

Herní prvky

Většina prvků a mechanismů, dostupných v singleplayerové kampani, bude také přístupná v multiplayeru. Jedná se o systém krytí, vykukování, klouzání, souboje nablízko a další vychytávky.

Zbraně

V multiplayeru narazíte na 22 rozličných zbraní, jež jsou přístupné hned od začátku. Klíčem bude najít si svého oblíbence a zvyknout si na tu kterou zbraň, jelikož všechny kousky oplývají rozdílnými vlastnostmi.

Samozřejmě nechybí přídavné gadgety, kterých je celkem 19. Jedná se o všemožné tlumiče, optiky, zaměřovače a sekundární módy střelby, kterými můžete obohatit své zbraně.

1377045863-5.jpg

Třídy a schopnosti

K mání jsou tři odlišné třídy a 12 unikátních schopností. Každá třída může být najednou vylepšena dvěma schopnostmi, které ještě více specifikují herní styl. Více informací se dozvíme v nadcházejících týdnech.

Přizpůsobivé válečné zóny

Jeden z klíčových multiplayerových módů, Warzones, se vrací v plné parádě. Celkem lze vytvořit až 8 rozličných misí, které si navíc přizpůsobíte dle přání. Vaše výtvory pak můžete sdílet s komunitou a hrát s kamarády.

Bojová vyznamenání

Multiplayer bude obsahovat plejádu vyznamenání, která slouží jako dočasné bonusy či perky. Ty mohou být aktivovány, pokud máte za kolo dostatek bodů. Jde o menší výhody, jako je rychlejší sprint, menší zpětný ráz zbraní atd. Významenání jsou aktivní do doby, kdy hrajete. Jakmile končí zápas, mizí i bonusy.

Tvůrci po vydání slibují také celou řadu placených DLC přídavků, jež obohatí hru o nové módy a herní prvky.

Váš názor Další článek: Vyhlášení výherců: Špionážní akce Splinter Cell: Blacklist a tematické tričko

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,