Kinematograf: Dragon Age 2 stoupá k moci

Doupě 30. října 2010
Jaké podařené trailery pro vás máme tentokrát? Efektní video z Dragon Age 2, strhující intro z Cataclysm, lovce démonů z Diablo III a další.

Dragon Age 2 - Rise to Power

Délka: 01:20 min

Vedení BioWare pustilo do oběhu zbrusu nový trailer na druhé Dragon Age, v němž potvory mění skupenství a hlavní postavy pronáší klišoidní fráze o číhajícím nebezpečí a světě na pokraji války. Celé to nicméně působí velice sympaticky, zvlášť, když se ve videu na malý moment mihne i rogue class. "Rogue nemá suplovat tanka jako válečník, ani podpůrné jednotky jako mág. Dělali jsme ji spíš jako postavu pro boj hezky jeden na jednoho," prozradili vývojáři.

VIDEO: 3592 'Dragon Age 2 - Rise to Power'


 

 

Assassins Creed: Brotherhood - Officer trailer

Délka: 01:24 min

Představení jedhoho z povolání do multiplayeru Brotherhood.

Microbot - teaser

Délka: 00:49 min

Kratičká upoutávka na přpravovanou stahovatelnou hříčku, ve které se nano lodi podíváte nitra lidského těla a budete ničit škodlivé bakterie.

 

The Last Story - Trailer

Délka: 01:57 min

Po dlouhé době nový trailer na japonské RPG The Last Story, které má na svědomí tvůrce Final Fantasy, Hironobu Sakaguchi.


 

World of Warcraft: Cataclysm - Intro

Délka: 02:32 min

Animované filmečky od Blizzardů vždy platily za hodnotnou vizuální hostinu a stejně to bude i v případě datadisku Cataclysm pro World of Warcraft. Ostatně se na Deathwingovo efektní řádění podívejte sami. Více o rozšíření se můžete dočíst v Týdnu s WoW: Cataclysm.

VIDEO: 3557 'World of Warcraft: Cataclysm - Intro [HD]'


 

 

Professor Layton vs Ace Attorney - Trailer

Délka: 03:00 min

Na handheld 3DS se chystá zajímavý crossover dvou velmi oblíbených značek: adventury s puzzly Professor Layton a právnické adventury Ace Attorney. O co ve hře půjde není moc známo, ale trailer má hezký.

 

EA Sports Active 2 - Real fitness trailer

Délka: 02:51 mi

Nový díl cvičebního Sports Active míří z Wii na další konzole a slibuje být ještě propracovanějším a bohatším. Ve videu se vám jeho výhody bude snažit osvětlit pár reálných fitness trenérů.

 

007 Blood Stone - Driving and Vehicles

Délka: 01:56 min

Další z vývojářských deníků nové herní bondovky Blood Stone se věnuje dopravním prostředkům a zábavě, která vás s nimi ve hře čeká.


 

Diablo III - Demon hunter

Délka: 03:34 min

„Máš na výběr. Můžeš být lovena, nebo lovcem.“ Tahle věta uzavírá trailer odhalující poslední hratelnou třídu pro Diablo III, která byla prezentovaná a hratelná na letošním Blizzconu. Říkají si Demon hunters, neboli lovci démonů a jsou skupinou fanatických bojovníků zasvěcených jedinému účelu, vyhledávání a ničení pekelných stvůr. Více lovcích démonů se dozvíte v našem preview.

VIDEO: 3586 'Diablo III - Demon hunter'


 


Harry Potter and the Deathly Hallows - Trailer

Délka: 01:23 min

Blížící se filmové zpracování posledního dílu Harry Pottera se pochopitelně nebude moci obejít bez doprovodu hry. Na ní je nejzajímavější přiblížení ke third person akci, kde místo kulek po nepřátelích budete střílet kouzla.

 

Need For Speed: Hot Pursuit - Ultimate Cop trailer

Délka: 01:08 min

Ukázka policejního řádění v nových Need for Speed, které se blíží ďábelskou rychlostí.

 

Tony Hawk Shred - TV Spot

Délka: 00:31 min

Povedená reklama na nový díl Tonyho Hawka, který se bude opět ovládat prostřednictvím skateboardu podobnému příslušenství. Snad to dopadne lépe než posledně.

 

Diskuze (1) Další článek: Ben Feder už nebude CEO Take-Two

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,